Mushi-Pan (Haşlama Kek)

Mushi-Pan (Haşlama Kek)
  • 4 Kişilik
  • Zorluk Derecesi: Orta
  • Japon Mutfağı
  • Ev Partisi, Kutlama
Sofra Tarifi

MALZEMELER

250 gram un (2 su bardağı)

2 tatlı kaşığı kabartma tozu

3 çorba kaşığı tozşeker

1 çorba kaşığı tarçın

150 cc su

1 çorba kaşığı kuru üzüm,

1 çorba kaşığı iri kıyılmış ceviz

1 adet yumurta

1 paket vanilya



Üzerine: Pudra şekeri

YAPILIŞI

Unu, kabartma tozu, tarçın ve toz şekeri eleyin. Suyu, yumurtayı, vanilyayı, ceviz ve üzümleri ilave edip karıştırın. Hazırladığınız karışımı küçük kalıplara dökün. Kalıpları, su dolu bir kaba alın. Benmari usulü pişirin. Üzerine pudra şekeri serpip servis yapın.
BİZE ULAŞIN