Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    4 adet küçük boy kağıt helva
    Yarım paket (40 gram) bitter çikolata
    100 gram sade tahin helvası
    25 gram tereyağı
    Bir buçuk çorba kaşığı kakao
    Yarım kahve fincanı çiğ krema
    Bir çay bardağı iri çekilmiş ceviz içi
    Süslemek için:
    Böğürtlen veya vişne
Çikolata, tahin helvası ve tereyağını aynı kap içinde benmari usulü eritin. Ocaktan almaya yakın kakao ve kremayı ilave ederek karıştırın. Kağıt helvaların bütün katlarına harçtan sürerek ceviz içi serpiştirin ve üst üste koyun. Pastanın tamamını harçla kaplayarak böğürtlen veya vişneyle süsleyin. Harç iyice sertleşene dek oda sıcaklığında dinlendirin. Dilimleyerek servis yapın.