MALZEMELER
1 adet hazır pandispanya
Yarım su bardağı su
Yarım su bardağı süt
1 çorba kaşığı rom
Yarım çorba kaşığı tozşeker
1 çorba kaşığı nescafe
Krema için:
Üç buçuk çorba kaşığı un
Yarım su bardağı tozşeker
2 adet yumurta
Üç buçuk su bardağı süt
1 paket vanilya
1 paket labne peyniri
Öncelikle kremayı hazırlayın. Bunun için, labne peyniri hariç tüm malzemeyi yarım dakika karıştırın. Daha sonra ocağa koyup, kısık ateşte devamlı karıştırarak muhallebi kıvamı alana kadar pişirin. Ateşten alınca, labne peynirini ekleyip mikserle iyice çırpın. Kremayı dinlenmeye bırakın. Ayrı bir yerde su, süt, rom, tozşeker ve nescafeyi karıştırın. Pandispanyanın iki yüzünü de bu karışımla ıslatın. Pandispanya katlarından birinin üzerine kremanın yarısını yayın. Üzerine diğer pandispanya katını yerleştirin. Kalan muhallebi ile kaplayın. En üste küçük bir süzgeçle nescafe eleyin. 1-2 saat buzdolabında dinlendirip servis yapın.