Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    600 gram taze fasulye
    1 su bardağı dövülmüş ceviz
    2 diş ince kıyılmış sarımsak
    2 çorba kaşığı krema
    2 çorba kaşığı zeytinyağı
    1 çorba kaşığı ince kıyılmış taze kişniş
    2 çorba kaşığı nar ekşisi
    tuz
    karabiber

    Üzerine:
    1 çorba kaşığı tereyağı
    Pul biber

Taze fasulyeyi ayıklayın ve verev şeklinde doğrayıp, kaynamış suda 15 dakika haşlayın. Suyunu süzdükten sonra derin bir kaseye alın. Ayrı bir kasede dövülmüş ceviz, sarımsak, krema, zeytinyağı, taze kişniş, nar ekşisi, tuz ve karabiberi karıştırın. Hazırladığınız karışımı taze fasulyenin üzerine döküp karıştırın. Tereyağında kızdırdığınız pul biberi salatanın üzerine gezdirin. Tatların bütünleşmesi için buzdolabında 1 saat bekletin ve servis yapın.