1 demet semizotu 300 gram tavuk ciğeri 2 diş sarımsak 2 adet kırmızı soğan 3 adet domates 2 çorba kaşığı sıvı yağ Tuz, karabiber
Sosu için: 1 çorba kaşığı üzüm sirkesi 3 çorba kaşığı sıvı yağ 1 tutam toz şeker, tuz, karabiber
Tavuk ciğerini kuşbaşı kesip, sıvı yağ koyduğunuz tavaya alın. Sarımsakları küçük küçük kesip, tavuk ciğerine ilave edin. Birlikte 3-4 dakika kavurun. Üzerine tuz ve karabiber serpin. Semizotlarını yıkayıp, doğrayın. Kırmızı soğanları halka halka kesin. Domatesleri istediğiniz büyüklükte doğrayın. Salata sosunu hazırlamak için, sıvı yağ, sirke ve şekeri iyice karıştırın. Bunlara tuz ve karabiberi ekleyin. Domatesleri, semizotunu, soğanları ve ciğeri servis tabağına yerleştirin. Hazırladığınız salata sosunu üzerlerine döküp servis yapın.