Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Kolay

MALZEMELER

    300 gram taze fasulye
    400 gram haşlanmış tavuk göğsü
    1 adet küçük boy kırmızı soğan
    2 adet marul yaprağı

    Sos için: 1 çay kaşığı hardal
    Yarım limonun suyu
    1 çorba kaşığı zeytinyağı
    Tuz, karabiber

    Üzeri için: 1 adet haşlanmış yumurta

Ayıklanmış ve yıkanmış taze fasulyeyi 20 dakika haşlayın. Süzdükten sonra verev şekilde doğrayın ve servis tabağına alın. İçine elinizle didiklediğiniz tavuk göğsü, piyazlık doğranmış kırmızı soğan ve iri parçalara ayrılmış marul yapraklarını ilave edin. Diğer tarafta hardal, limon suyu, zeytinyağı, tuz ve karabiberi karıştırın. Hazırladığınız sosu salatanın üzerine gezdirin. Dörde bölünmüş yumurta ile süsleyerek servis yapın.