Sofra

5 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    1 adet küçük boy karnabahar
    1 adet orta boy haşlanmış havuç
    1 adet orta boy salatalık
    Yarım çay bardağı zeytinyağı
    Yarım limonun suyu
    3-4 diş sarımsak
    Tuz
    Karabiber
Karnabaharı küçük çiçeklere ayırıp, haşlayalım. Haşlanmış karnabaharları servis tabağına aktaralım. Haşlanmış havuçları dilimleyelim ve karnabaharların üzerine serpiştirelim. 2 Kabukları soyulmadan doğranmış salatalığı blendıra koyalım. Üzerine yarım çay bardağı zeytinyağını gezdirelim. Ardından limon suyunu, sarımsakları, tuzu ve karabiberi ilave edelim. 3 Blendırı çalıştırıp, pürüzsüz bir sos haline getirelim. Sosu karnabaharların üzerine gezdirelim. Servis yapalım.