MALZEMELER
12 adet kiraz domates
3 adet orta boy domates
12 adet kornişon turşu
3 adet krep
2 parça ince dövülmüş biftek
1çorba kaşığı sıvıyağ
6 adet çöp şiş
2-3 dal maydonoz
Krep Hamuru için:
1 çay bardağı süt
1 adet yumurta
1 çorba kaşığı un
1 tatlı kaşığı tereyağı
tuz
Krebin İçi İçin:
1 çay bardağı ezilmiş beyaz peynir
1 adet küçük boy domates
10 dilim salam
ÖNCELİKLE krepleri hazırlamak için süt, yumurta ve unu çukur bir kapta çırpın. Tuzunu ekleyin. Yapışmaz
yüzeyli bir tavaya tereyağı sürüp hazırladığınız hamurun 1/3'ünü dökerek arkalı önlü piflirin. Kalan hamurdan da 2 adet daha krep hazırladıktan sonra kenara alın. Kreplerin içine ezilmifl beyaz peynir, ince dilimlenmifl domates ve salam dilimlerini paylaflt›r›n. Rulo yapıp 2'ye bölün. Sıvıyağ kızdırıp biftekleri arkalı önlü kızarttıktan sonra 3'er parçaya bölün. Çöp flifllerden birini elinize al›p üzerine istediğniz sıraya göre, kiraz domates, korniflon turflu, krep ve biftek dizin. Hazırladığınız şişeri yağlanmışl ızgarada 5 dakika pişirin. Nane ve maydanoz yapraklaı ile süsleyin. Büyük domateslere ikifler ikifler bat›rarak servis yap›n.