Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    1’er adet kabak,
    kırmızı ve yeşil
    dolmalık biber
    1 adet havuç
    1 çay bardağı bezelye
    2 çorba kaşığı zeytinyağı
    4 adet yumurta
    2 su bardağı su
    Tuz,
    karabiber
KABAK, havuç ve biberleri temizledikten sonra küp şeklinde doğrayın. Bezelye dahil bütün sebzeleri ayrı
ayrı haşlayın ve süzün. Zeytinyağını bir tavaya alıp, sebzeleri ekleyin ve 1-2 dakika çevirin. Suyu bir tencereye
alın ve kaynatın. Yumurtayı kırın ve pişince kevgir yardımıyla servis tabağına alın. Diğer yumurtaları da
aynı şekilde pişirin. Tuz ve karabiber serpin. Haşlanmış sebzelerle birlikte servis yapın.