8 adet baklava yufkası
250 gram tel kadayıf
150 gram dövülmüş ceviz
Üzerine: 180 gram eritilmiş tereyağı
Şerbeti için: 3 su bardağı su
3 su bardağı tozşeker
Yarım limonun suyu
Süslemek için: Toz antepfıstığı
Şerbet için su ve tozşekeri tencereye alıp kaynatın. Birkaç dakika sonra limon suyunu ekleyin. Bir iki taşım kaynatıp ocaktan alın ve soğumaya bırakın. Baklava yufkalarını 4'erli olacak şekilde üst üste koyup iki grup yapın. Bu grupların üzerine önce kadayıfları, sonra cevizleri paylaştırıp sıkıca rulo yapın. 1.5 parmak genişliğinde dilimleyin. Kestiğiniz yüzeyi yukarı bakacak şekilde 20x25 cm boyutlarında bir fırın kabına aralarında boşluk bırakmadan dizin. En üste eritilmiş yağ dökün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Üzerine soğuk şerbeti dökün. 2 saat dinlendirdikten sonra üzerine toz antepfıstığı serperek servis yapın.