Bir adet milföy hamurundan iki adet yuvarlak çıkarın ve üzerlerine çay bardağının tabanı ile bastırın. Kalan milföy hamurlarına da aynı işlemi uygulayın. 12 adet milföy hamurunu yağlı kağıtla kaplı fırın tepsisine yerleştirin. 6 adet hamurun üzerine ceviz yerleştirin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pembeleşene kadar pişirin. Pişen milföyleri kaynamış su ve pekmez karışımına batırıp çıkarın. Krema için ayrı bir yerde süt, un, nişasta ve toz şekeri pişirin. Ocaktan alıp, pürüzsüz krema kıvamı alana dek çırpın. Krem şanti için krem şanti, süt ve harnup pekmezini iyice çırpın. Sıkma torbasına alıp, 6 adet servis tabağının tabanına sıkın. Üzerine milföy hamurlarını yerleştirip, krema sürün. Cevizli milföyleri üzerlerine koyup servis yapın.