Şerbeti için toz şeker ve suyu tencereye aktarın. Hafif şurup kıvamı aldığı zaman, limon suyunu ekleyin. Tencereyi ateşin üzerinden indirin. Geniş bir kapta, elenmiş un, yumurtalar, süt, sıvı yağ, tuz ve yoğurdu karıştırın. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene dek yoğurun. Hamurdan 30 adet ceviz büyüklüğünde beze koparın. Elinizde yuvarlayın. Bezeleri yarım saat dinlendirin. Üzerlerine nişasta serperek, oklava ile tepsi büyüklüğünde açın. Yufkanın üzerine dövülmüş ceviz serpin. Cevizli yufkayı oklavaya sarın. Yufkayı iki tarafından büzün. Dikkatlice oklavadan çıkarın. Bıçakla dilim dilim kesin. Hafifçe yağlanmış tepsiye dizin. Üzerine sıvı yağ gezdirin. Önceden ısıtılmış orta ısılı fırında üzeri pembeleşene dek pişirin. Fırından alır almaz, üzerine soğutulmuş şerbeti gezdirin. Şerbetini çekince servis yapın.