Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta
Diyet

MALZEMELER

    2 yaprak güllaç
    2 su bardağı süt
    Yarım çay bardağı tozşeker
    9 adet ceviz

    Süslemek için: Vişne ve ceviz
SÜTÜ bir tencereye alıp, kaynatın. Kaynadıktan sonra tozşeker ilave edin ve karıştırarak 1 taşım daha
kaynatın. Cevizi iri kalacak şekilde dövün. Güllaçları ortadan ikiye bölüp, toplam 4 parça güllaç elde edin. 1 adet güllaç parçasını orta boy derin bir servis tabağına alın ve tozşekerli sütten 1 kepçe koyup, ıslatın. Güllacın içine cevizden bir miktar koyun ve gül şeklinde sarın. Diğer güllaç parçalarını da aynı şekilde hazırlayın ve servis tabağına alın. Üzerlerine kalan sütü gezdirin. Vişne ve ceviz ile süsleyip servis yapın.