Sofra

10 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    Hamuru için: İki buçuk su bardağı süt
    2 çay bardağı un
    3 adet yumurta
    1 tatlı kaşığı tozşeker
    2 çorba kaşığı kakao
    50 gram eritilmiş margarin
    İçi için:
    3 çorba kaşığı pirinç unu
    2 su bardağı süt
    2 çorba kaşığı tozşeker
    1 paket vanilya
    2 adet muz
    Süslemek için:
    8-10 adet kiraz şekerlemesi
    1 çorba kaşığı kakao
    1 tatlı kaşığı tarçın
Krebi hazırlamak için margarin hariç tüm malzemeyi bir kaba koyup çırpın. Daha sonra margarini ekleyip karıştırın. Tavayı yağlayıp kızdırın. Hazırladığınız hamurdan bir kepçe alıp tavaya dökün ve orta ateşte arkalı önlü pişirin. Tavayı her seferinde yağlayarak tüm karışım bitene kadar işleme devam edin. Diğer
taraftan bir tencereye pirinç unu, süt, Muhallebili Kakaolu Krep tozşeker ve vanilyayı alıp ocağa oturtun.
Koyulaşana kadar pişirip ocaktan alın. Muzları ezip muhallebiye ekleyin. Harç soğuduktan sonra kreplerin içine koyup rulo şeklinde sarın. Servis tabağına alıp üzerlerine kakao ve tarçın serpin. Kiraz şekerlemesi ile süsleyerek servis yapın.