1 KabaklarI kabuklu olarak, havuçlarıysa kabuğunu soyduktan sonra buharda 15'er dakika pişirin.
2 Daha sonra kabakları büyük verev dilimler, havuçları ise boylamasına çok kalın olmayacak şekilde doğrayın. Patatesleri haşlayıp, soğuduktan sonra küp doğrayın. Zeytinyağını bir tavaya alıp patatesleri ve sarımsağı ekleyin. Pul-biber, tuz ve karabiber ilave edip kavurun. Kıyılmış maydanozun yarısını katıp ocaktan alın.
3 Bir tepsiyi yağlayıp patatesi hafifçe bastırarak içine yerleştirin.
4 Un, yumurta, süt, muskat, pul biber, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın. Patateslerin üzerine gezdirin. Kabak ve havucu arzunuza göre üzerine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 210 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın.