MALZEMELER
4 parça tavuk bonfile
1 kahve fincanı sıvıyağ
16 adet orta boy mantar
2 diş sarmısak
1 adet havuç
2 çorba kaşığı soya sosu
1 tatlı kaşığı sebzeli çeşni
1 çorba kaşığı nişasta
Tuz, karabiber, pulbiber, kekik
Üzerine: 1 kahve fincanı çekilmiş
ceviz içi, 4 dal taze soğan
1TAVUK bonfileleri ince doğrayın. Sıvıyağ ve baharat ilave edip buzdolabında 1-2 saat marine edin. 2Daha sonra bir tavaya alıp soteleyin. Üzerine iri doğranmış mantarı ve küp doğranmış havucu ekleyin. Sarmısak, soya sosu, nişasta ve sebzeli çeşniyi ilave edip 5 dakika daha sote edin. Ocağı kapatıp üzerine ceviz içi ve doğranmış soğan ekleyerek servis yapın.