Hardallı Tavuk

Hardallı Tavuk
  • 4 Kişilik
  • Zorluk Derecesi: Orta
  • Yemek Daveti
Sofra Tarifi

MALZEMELER

4 adet dövülmüş tavuk göğsü
1 çay kaşığı hardal
1 kase yoğurt
Bir tutam karabiber,
fesleğen
1 çay kaşığı tozşeker
2 çorba kaşığı sıvıyağ
2 diş sarmısak,
tuz

YAPILIŞI

TAVUKLARI hafifçe haşlayın. Ayrı bir yerde hardal, yoğurt, karabiber, tuz, tozşeker, fesleğen, sıvıyağ ve dövülmüş sarmısağı karıştırın. Tavuk etlerinin üzerine bu sosu sürün. Tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış orta ısılı fırında üzeri kızarana dek (yaklaşık 20 dakika) pişirin. Fırından alıp, kiraz domateslerle süsleyin.

http://i.tmgrup.com.tr/sfr/2015/11/27/486220497065.jpg
BİZE ULAŞIN