MALZEMELER
6 su bardağı tavuk suyu
1 adet tavuk bulyon
7-8 adet mantar
4-5 çiçek brokoli
6-7 adet brüksellahanası
1 adet havuç
1 adet soğan
6 diş sarmısak
4 dal taze soğan
2 adet kırmızı biber
4 adet sivri biber
Yarım çay bardağı sıvıyağ
250 gram tavuk göğsü
1 çay bardağı konserve mısır
3-4 dal dereotu
Tuz
TAVUK suyunu tencereye alın. Tavuk bulyonu ilave ederek kaynatın. Mantar, brokoli, brüksellahanası ve halka doğranmış havucu bu karışımda ayrı ayrı haşlayın. Süzüp, soğumaya bırakın. Piyazlık doğranmış soğan, kıyılmış sarmısak, iri kıyılmış taze soğan, halka doğranmış kırmızı ve sivri biberi sıvıyağda soteleyin. Jülyen doğranmış tavuk göğsünü ilave ederek sotelemeye devam edin. Haşlanıp süzülen sebzeleri ekleyin. Mısırı ilave ederek 2-3 dakika daha soteleyin. Tuzunu ayarlayın. Kıyılmış dereotunu ekleyip sıcak olarak servis yapın.