Maç Sonuçları

Dev kapışmalar şifresiz Atv’de

Giriş: 03 Şubat 2017, Cuma 00:00 Güncelleme: 03 Şubat 2017, Cuma 02:11

Turkuvaz Medya, sorumlu yayıncılık bilinciyle milyonlarca futbolseveri hiçbir ücret ödemeden Türkiye'nin en büyük yıldızlarını keyifle izlemeye davet ediyor. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda futbolseverler, HD kalitesiyle, hiçbir dekoder aboneliği olmaksızın, şifresiz bir şekilde birbirinden büyük mücadeleleri takip edebilecekler. Yarın ligin flaş ekibi Başakşehir ile kupanın son şampiyonu Galatasaray saat 20.30'da kozlarını paylaşacak, Pazar günü ise gözler iki İstanbul büyüğünün çeyrek final bileti için çarpışacağı Beşiktaş ile Fenerbahçe derbisi de saat 20.30'da milyonlara bir kumanda tuşu kadar uzak olacak.

BÜYÜK DERBİ PALABIYIK'IN
Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 maçında oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini Ali Palabıyık yönetecek. Kupanın bir diğer önemli maçı olan Başakşehir- Galatasaray mücadelesinde ise Mete Kalkavan düdük çalacak. İşte Ziraat Türkiye Kupası'nda haftanın programı ve maçların hakemleri:

KURA 7 ŞUBAT'TA
2016-2017 sezonu Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final Müsabakaları kura çekimi, 7 Şubat 2017 Salı günü yapılacak. TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilecek kura çekimi saat 13.00'te başlayacak.