Maç Sonuçları

Ümit Özat'tan "ayı" tepkisi!

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Beşiktaş tribünlerinden kendisi aleyhine yapılan tezahüratlara tepki gösterdi.

Giriş: 07 Şubat 2018, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 07 Şubat 2018, Çarşamba 11:16

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Beşiktaş mücadelesi sonrasında A Spor'un sorularını yanıtladı. Özat, hem maçı hakemine hem de Beşiktaş tribünlerinden kendisine yapılan tezahüratlara tepki gösterdi.

ÜMİT ÖZAT'IN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN! - (VİDEO)

"YEDİĞİMİZ GOLDE ÇOK NET FAUL VARDI"

Beşiktaş'ın attığı golde Vida'nın Ahmet'e faul yaptığı iddia eden Ümit Özat şunları söyledi:

"Bu kupayı düzenleyen herkese teşekkür ediyoruz. Bu kupa önemli bir kupa. Oyunun başında iki net pozisyonumuz var. Yediğimiz golde Vida'nın Ahmet'e çok net bir faulü vardı. Demek ki hakem hataları herkese oluyor. 3 gün Fenerbahçe'ye yapılan hata konuşuldu, sanki bu takım orada puan olacak oyunu sergilememiş gibi. Hakemlerimizin hata yapabileceğini kabullenmemiz lazım."

Gençlerbirliği: 0 - Beşiktaş: 1 (ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN)

"AYI ASİL BİR HAYVANDIR"

Özat, Beşiktaş tribünlerinden kendisine karşı yapılan "Ayı Ümit" tezahüratlarına da "Ayı da asil bir hayvandır! Kilo alıp, verme bunlar herkesin başına gelebilecek şeyler. Geçmişte de Brad Pitt değildik!" sözleriyle tepki gösterdi. İşte Özat'ın açıklamaları:

"Bulaşılacak bir insan olmadığını insanların bilmesini istiyorum. Ben kimseye bir hata yapmadım. Bugün bile bakıyorsunuz bir taraftan "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye bağırıyorlar. Güzel bir slogan. Diğer taraftan da "Ayı Ümit" diye bağırıyorlar. Yakışıyor mu yani? Ayı da asil bir hayvandır! Kilo alıp, verme bunlar herkesin başına gelebilecek şeyler. Bunu yaratanlar utansın! Şekil gelir geçer, güzellik gelir geçer. Geçmişte de Brad Pitt değildik! Bugüne kadar hayatım boyunda hiçbir zaman bir hatanın başlangıcı olmadım."