Maç Sonuçları

Sama‘gol’le çeyrek finale

Sarı-lacivertliler iki hafta önce ligde 3 golle yendiği rakibi karşısında ilk yarı sessizdi. Tek gol 51’de Samatta’dan geldi. 90’da kırmızı kart gören Mert Hakan, ligde A.Gücü’ne karşı oynayamayacak

Giriş: 15 Ocak 2021, Cuma 07:04 Güncelleme: 15 Ocak 2021, Cuma 19:41
Süper Lig'de 4'te 4 yapan Fenerbahçe, serisine kupada da devam etti
ZİRAAT Türkiye Kupası yoğun fikstüre rağmen Fenerbahçe için ciddi bir hedef... Erol Bulut, bunu kadro seçimiyle net şekilde gösterdi.
GOLCÜ golle yaşar... Samatta dün akşam bunun canlı örneğiydi. Golü atana kadar hayli bitkin bir görüntüsü vardı. Golü attıktan sonra ise çok daha hareketli ve istekli bir oyuncuya dönüştü.
LİGDE kısa süreli krize rağmen zirveye ortak olan Fenerbahçe, kupada da yoluna sorunsuz devam ediyor. Dün doyurucu bir futbol oynamadı ancak kazanmak önemli.
MERT Hakan'ın yaptığı kabul edilemez! Ligde A.Gücü'ne karşı forma giyemeyecek. Kupada işlem tamamlandı. Şimdi sırada 4 maçlık seri yakalanan lig maratonu var.

KIRMIZI TARTIŞMA
90. DAKIKADA Mert Hakan ile Aytaç girdikleri hava topu mücadelesinde yerde kaldılar. Kasımpaşalı oyuncu, ayağıyla kafasına vurunca Mert de tekme ile karşılık verdi. Hakem sadece F.Bahçeli oyuncuya kırmızı kart gösterince tartışma çıktı. Sosyal medyada da taraftarlar karara isyan etti.

FERDİ'YE FIRÇA
Son dakikalarda Ferdi'nin yanlış pası rakibin atağına dönüştü. Bu durum Erol Bulut'u sinirlendirdi. Oyuncuya tepkisini soyunma odasını beklemeden saha kenarında sert bir şekilde gösterdi. Ferdi de maç sonu yaptığı açıklamada, "İyi işler yaptım ama hatam da vardı" dedi.

CANER 7 BİTİRDİ!
Fenerbahçe'nin milli sol beki Caner Erkin bu sezon forma giydiği 18 maçta 7 gole asist katkısı verdi. Samatta'nın dün olduğu gibi sarılacivertli forma ile ligde attığı ilk golde de Caner'in imzası vardı.

Samatta 24 Kasım'daki Sivas Belediyespor maçı sonrası ilk kez 11'deydi. Tanzanyalı 3.5 ay sonra da ağları havalandırdı. 69'da kasığını tutarak yerini Ozan'a bırakan golcü, karşılaşma sonrası, "Kendimi iyi hissediyorum. F.Bahçe gibi büyük bir kulüpte forma rekabeti normal. Gol atmak güzel" dedi.