Maç Sonuçları

Standart isyanı!

Bilic: "Penaltı pozisyonları gayet açık, herkes gördü. Sarıyer'de oynayamıyoruz, çünkü üst düzey stat olması lazım diyorlar ama hakem üst düzey olmuyor. Bu nedenle onu da suçlayamam"

Giriş: 19 Aralık 2014, Cuma 00:00 Güncelleme: 19 Aralık 2014, Cuma 01:24
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Çaykur Rizespor lehine çalınan penaltıya ve uzatmalarda verilmeyen penaltılarına sert tepki gösterdi. Pozisyonların gayet açık olduğunu ve herkesin net bir şekilde gördüğünü belirten Hırvat çalıştırıcı, "LuaLua kendini akıllı bir şekilde yere bırakıyor ve hakem penaltıyı çalıyor. Ancak bizim penaltımız verilmiyor. Yüksek standartlarda maç yönetmeye alışık değilse hakemden şikayet edemem. Sarıyer'de oynayamıyoruz, çünkü üst düzey stat olması gerektiğini söylüyorlar. Ancak hakem nedense üst düzey olmuyor. Bu sebepten dolayı onu da suçlayamam" diye konuştu.

Karşılaşmanın golünü izlemek için tıklayınız!

Beşiktaş: 0 - Çaykur Rizespor: 1 (Lualua)


ZEMİN İÇİN TEŞEKKÜR
Yetkililer, zemin bakımı devam eden Olimpiyat Stadı'nı yoğun bir çalışma temposu ile maça yetiştirdi. Bilic ve futbolcular, maç öncesi kontrol ettikleri zeminden memnun kaldılar ve görevlililere özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ettiler. Bu arada maçı 500 civarında Beşiktaşlı taraftar izledi.

İLKLERİN MÜCADELESİ
Demba Ba, Mustafa ve Cenk sakatlıkları nedeniyle Bilic, forvette 18 yaşındaki Furkan'a görev verdi. Furkan, ilk kez A takımı formasını giyerken, sol bekte görev yapan Ümit Karaal ilk kez 11'de sahaya çıktı. Uğur Boral bu sezon siftah yaptı. Oğuz Aksoy ve Gökhan Artun da ilk kez kadroda şans buldu.

İKİ YILDIZA 8'ER SERUM
Beşiktaş'ta bağırsak enfeksiyonu geçiren Serdar Kurutuluş ve Pedro Franco'ya son iki günde 8'er şişe serum verildiği, iki oyuncunun da eksikler nedeniyle fedakarlık yaparak sahaya çıktığı öğrenildi. Hasta olan Sosa ise 50. dakikada Ümit Karaal'ın yerine oyuna dahil oldu.