Maç Sonuçları

Kupa denince Aslan

Giriş: 13 Ocak 2016, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 13 Ocak 2016, Çarşamba 15:22
Cimbom, Arena'da 3-1 yendiği Karşıyaka'ya yedek ağırlıklı kadrosuyla İzmir'de de aynı tarifeyi uyguladı. Sarı-kırmızılı ekip, tek maç üzerinden oynanacak son 16 turunda ev sahibi olma avantajını cebine koydu.

Aslan, son bölümde canlandı. Olcan 4 dakikaya 3 asist sığdırırken, Chedjou'nun dublesi ile Sinan'ın golü galibiyeti getirdi. Tabelayı Necati'nin penaltı vuruşu belirledi.

34'ÜN SIRRI
Karşıyaka filelerini iki kez sarsan Chedjou gol sevincindeki el işaretiyle anlamlı mesaj verdi. Bir eliyle 3 diğeriyle 4 yapan Kamerunlu futbolcunun, İstanbul'un plakası olan 34'ü işaret ederek patlamada dün hayatını kaybedenler için duyduğu üzüntüyü göstermek istediği öğrenildi.

HASILATA HACİZ
Belek'te cumaya kadar devre arası kampını sürdürecek Galatasaray, Karşıyaka maçı için dün öğlen Antalya'dan İzmir'in yolunu tuttu. Karşılaşma sonrası da gece yarısı Antalya'ya döndü.
İki takım taraftarları arasında üç yıl önce basket maçlarında başlayan gerginlik nedeniyle dün stat içi ve dışında geniş güvenlik önlemleri alındı. TOMA 'lar hazır beklerken, 2 bin 500 polis ve 365 güvenlikçi görev yaptı.
13 bin taraftarın izlediği mücadelenin hasılatına Karşıyaka'nın eski bir çalışanı ile özel bir firma 100 bin lira alacakları için haciz koydurdu.
Mustafa Denizli ligdeki Sivasspor maçında ihtiyacı olacağı Selçuk-Bilal ikilisini Belek'te bırakmayı tercih etti.