Maç Sonuçları

Hami· Mandıralı: Yılın en önemli maçı

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Pazartesi günü Akhisar Belediyespor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşması öncesi A Spor'a konuştu. Akhisar mücadelesi için, "yılın önemli maçı" diyen Mandıralı, Trabzonspor'un tek hedefinin kupa şampiyonluğu olduğunu vurguladı.

Giriş: 30 Ocak 2016, Cumartesi 00:00 Güncelleme: 31 Ocak 2016, Pazar 09:41

TELAFİSİ OLMAYAN MAÇA ÇIKACAĞIZ

Zaten bildiğim bir yer, yuvamız burası bizim. Trabzonspor bu ülkenin en güçlü takımlarından bir tanesidir. Oyuncu yapısını da biliyoruz. Dışarıda olsak da hep içindeydik bu olayın biz. Tabi ilk maçımızı oynayamadık kardan dolayı, ama çalışmalar hep devam etti. Oyuncularımızla birebir konuşmalar birebir temaslar, dokunuşlar. Saha içi zaten onların görevi. Biz çalıştırırız, hazırlarız ama onlardan performans bekleriz teknik adam olarak. Biz iyi hazırladık, iyi hazırlandık. Oyuncularımızda bizim bu isteklerimize cevap veriyorlar. Telafisi olmayan bir maça çıkacağız onun için full konsantre olup bu maça hazırlanıyoruz. Çünkü; bu yılın en önemli maçlarından bir tanesini oynayacağız bu maçta. Bunu anlatıyoruz oyuncu arkadaşlarımıza. Onlarda sahadaki tempolarına bakıyorum, hırslarına bakıyorum, takımı sahiplenmelerine bakıyorum. İyiye gidiş var. Tabi kimsenin elinde sihirli değnek yok. Bizim sihirli değneğimiz oyuncuların beyni ve ayakları. Onlar o iki özelliklerini devreye sokacaklar. İyi çalışacaklar ve bunu sahada gösterecekler. Trabzonspor'u hak ettiği yere taşımaya çalışacağız.

TRABZONSPOR'UN TEK HEDEFİ KUPA

Trabzonspor'un tek hedefi var bu sezon için kupa. Bütün yoğunluğumuz bu kupa üzerinde olacak. Bu konuda da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Pazartesi inşallah futbolcularımız Trabzonspor'a yakışır bir futbol oynayarak turu geçmek için orada var olan her şeylerini ortaya koyacaklar.

Hami· Mandıralı: Yılın en önemli· maçı


TARAFTARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ben onların bir dönem oyuncularıydım, bir dönem kısa da olsa hocaları oldum. Şahsıma gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum. Özellikle Trabzonspor'da görev almam konusunda çok inatçı davrandılar, baskıcı davrandılar. Emeği olan, katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bana gösterilen bu sevginin karşılığı olarak da biz futbol olarak da onlara güzel şeyler sunabilmek için çok çalışacağız. Ama bunları yaparken onları yanımızda istiyoruz, tribünde istiyoruz. Çünkü; Trabzon şehrinin Trabzonspor'dan başka çok çok önemli bir değeri, özelliği yok. Tek isteğimiz taraftarlarımız tribünde bizi en iyi şekilde, sonuna kadar desteklesinler. Çünkü 12. güç çok çok önemli. Onlardan rica ediyorum; bizi Pazartesi tribünde yalnız bırakmasınlar.

EKSİKLER ÖNEMLİ AMA MAZERET DEĞİL

Bütün oyuncularımız çok kıymetli, değerli ama; defansın göbeğinde oynayan iki stoperimiz biri hasta, biri sakat. Mehmet Ekici gibi bir silahımız vardı o da ısınırken sakatlandı. Bunlar tabi önemli şeyler ama ben büyüklerimden de öyle duydum, öyle gördüm. Futbolda mazerete sığınmamak lazım. Var olan bütün oyuncularımızdan en üst düzeyde verim alıp, oynatmak lazım. Biz bunun için çok uğraşıyoruz. Tabi onlar da döndüğü zaman daha da güçlü olacağız ama yine tekrarlayayım ki bu sezonun en önemli maçı Pazartesi Akhisar ile oynayacağımız maçtır. Onun için oyuncularımıza çok çok sorumluluk düşüyor. İnşallah bu sorunun altından hep beraber kalkacağız.

REKABET BAŞARIYI GETİRİR

Rekabet başarıyı getirir. Rekabetin olmadığı yerlerde çok başarı beklemek doğru değil. Dolayısıyla bu rekabetin takımımıza artı şeyler katacağını düşünüyoruz. İnşallah oyuncularımız da kendi takımlarında gösterdikleri performansı bizde de sağlarlar. Onun için aldık. Şu ana kadar tepkileri çok iyi. Oyun içindeki tepkileri, idmandaki çalışmaları çok iyi. Sadece saha kaldı, maçta kaldı performansları. Onu da hep birlikte zaten göreceğiz.