Maç Sonuçları

G.Saray hep şike yapıyor

Hızını alamayan başkan şunları söyledi: “Şike yapsana’ diyor adam bana. Ben şike yapmadım ama G.Saray sürekli yapıyor. Türkiye’de şampiyonu da küme düşeni de hakemler ilan etti.”

Giriş: 27 Mayıs 2016, Cuma 00:00 Güncelleme: 27 Mayıs 2016, Cuma 07:11
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Kupası finalinin ardından ezeli rakipleri ve hakemlere yönelik yine ağır ithamlarda bulundu

Aziz Yıldırım, Türkiye Kupası finali sonrası yaptığı açıklamada hakemleri ve G.Saray'ı hedef aldı. Devre arasında hakem Mete Kalkavan'la tartıştığı iddialarına cevap veren Yıldırım, "Türkiye'de şampiyonu da küme düşeni de hakemler ilan etti. Mete Kalkavan iyi hakem diyorlar ama bunlar kendilerini farklı görmeye başladı. Emre tekmeyi basıyor, o 'Oyna' diyor. Kurallar var; faulse fauldür. Ayıp ya... Kasımpaşa'nın, Trabzonspor'un Sivasspor ve bizim kayıplarımız hakem yüzünden. Halis Özkahya ile Fırat Aydınus şampiyonluğumuzu engelledi" ifadesini kullandı. Yıldırım, şöyle devam etti: "2000 yılında Fettullah Gülen'in dualarla G.Saray'ı şampiyon yaptığı söyleniyor. Bizde böyle bir şey yok. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e ceza vermezler ama Aziz Yıldırım'a verirler. Böyle saçma şey mi olur. Ne hale geldik, 'Şike yapsana' diyor adam bana... Ben şike yapmadım ama Galatasaray sürekli şike yapıyor. Açıklayacaklarımın altından kimse kalkamaz. Edepli olacaklar önce.."

KÜFÜR YEMEYE Mİ GELDİK!
Gökhan'ın tören öncesi yanına geldiğini ve kendilerine küfür edildiğini söylediğini belirten Aziz Yıldırım, "10-14 bin kişi orada bize küfür edecek, biz seramoniye çıkacağız. Oyuncularıma 'Madalya törenine çıkmayın' dedim. Benden başka konuşan yok, herkes kafasını kuma gömmüş. Tribünlerde sorun var; küfür var, esrar, eroin var" ifadesini kullandı. Yıldırım Pereira ile ilgili soruya da "Hocayla konuşacağız. Kalacak herhalde mukavelesi var. 'Mourinho geliyor' devirleri bitti" cevabını verdi.