Maç Sonuçları

Can simidi Kerim Frei

Yedek ve genç oyunculardan kurulu Kartal, 3. Lig ekibi karşısında zorlandı. İmdada ise birbirinden klas iki gol atan Kerim Frei yetişti. Futboluyla alkış alan Darıca, tek sayısını İhsan Uğur'la buldu.

Giriş: 30 Kasım 2016, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 30 Kasım 2016, Çarşamba 09:44

Beşiktaş, her ne kadar yedeklerle sahaya çıksa da Darıca'nın karşısında Devler Ligi'nde son 16'yı zorlayan, Süper Lig'de de zirve mücadelesi veren bir takım vardı. Yeşil-sarılı ekip, buna rağmen kora kor bir mücadele ortaya koydu. İlk yarıda Beşiktaş 2, Darıca ise 3 kez gole yaklaştı. Hakem 52. dakikada Cafercan'ın ceza sahasında topa elle müdahalesini es geçip, siyah-beyazlıların penaltısını vermedi. 61. dakikada Kerim Frei, kişisel beceresiyle bulduğu şık golle Kara Kartal'ı öne geçirdi. Yeşil-sarılı ekip, bu gole 63'te İhsan Uğur'la karşılık verdi. Pozisyonda üç kişi arasından rakibe kafa vurduran savunmanın büyük hatası vardı. 86'da imdada yetişen yine Kerim oldu. Yıldız futbolcu, topu bir kez daha klas bir şekilde ağlara göndererek skoru ilan etti: 2-1.

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: 1 - BEŞİKTAŞ: 2 (ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!)?

CHAPECOENSE'YE SAYGI
TFF, uçak kazasında hayatlarını kaybeden Chapecoense futbolcuları için saygı duruşu kararı aldı. Maçın başlama düdüğünden önce 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı



KULÜBE U21'DEN!
Teknik direktör Şenol Güneş, maçta U21 takımından 5 oyuncuya şans tanıdı. Beşiktaş yedek kulübesindeki tüm oyuncular da U21 takımındandı.

KENDİMİZİ İSPATLADIK
Kerim Frei, maçın zor koşullarda oynandığını vurgularken, "Saha kötü durumdaydı. İki gol attım, güzel bir galibiyet oldu" ifadesini kullandı. Genç futbolcu, "Hocamıza her maçta kendimizi ispatlamamız gerekiyor. Biz de bu karşılaşmada bunu yaptık" dedi. Kerim Frei, artık Fenerbahçe derbisine odaklanacaklarını, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu sözlerine ekledi.

TOLGA 78 GÜN SONRA
13 Eylül'de deplasmanda oynanan ve 1-1 sonuçlanan Benfica maçından sonra kaleyi Fabri'ye kaptıran kaptan Tolga Zengin, 78 gün sonra oynama şansı yakaladı. Tecrübeli eldiven, ilk yarıda başarılı bir performans sergilerken, ikinci yarıda rakibin golüne engel olamadı.

MAÇA MEŞALE MOLASI!
Darıca Gençlerbirliği taraftarları, maçın ilk yarısında tribünde meşale yaktı. Meşaleler nedeniyle saha dumanla kaplanınca hakem Alper Ulusoy, 22. dakikada oyunu durdurmak zorunda kaldı. Dumanın dağılmasını bekleyen Ulusoy, iki dakika sonra karşılaşmayı tekrar başlattı. Bu arada güvenlik güçlerinin tribünden bir taraftarı alıp götürmesi dikkatlerden kaçmadı.

25: En son Mart 2016'da Çaykur Rizespor'a gol atan Kerim Frei, 8 aylık suskunluğunu dün akşam bozdu. Kerim, ayrıca 25 ay aradan sonra bir maçta iki gol birden buldu.

Fatih DOĞAN - Bir görüş
Darıca alkışı hak etti
Şenol Güneş, Darıca maçında öyle bir 11 sahaya sürdü ki F.Bahçe derbisinin 11'i ve 18'inin bilgisini verdi. Darıca karşısında sahada olanlar, derbi yedekleri olacak. Darıca-Beşiktaş maçı bizi biraz geçmişe götürdü. İsmet Paşa Stadı geçmişte yaşadığımız tatlı-acı anıları dün bize yeniden hatırlattı. Kocaelispor taraftarlarının da desteği ile tribünler Darıca'ya tam destek verdi. Bence Darıcalı oyuncular da iyi motive oldukları Beşiktaş karşında bu sevgiyi ve alkışı sonuna kadar hak etti. Kupa'nın güzelliği burada. Oyuncular ve alt ligdeki takımlara kendilerini gösterme fırsatı veriyor. Beşiktaş'ın maçı 2-1 kazanmasına rağmen siyah-beyazlı oyuncuların arzulu olduklarını söylemek güç. Kalitelerinin çok gerisinde bir performansla mücadele ettiler. Tolga ve Kerim olmasa Beşiktaş bu maçı kaybedebilirdi. Beşiktaş'ın gençleri maalesef istenilen seviyede değil. Bu performansları ile A takımda yer bulmaları çok güç.