Maç Sonuçları

Tamam mı devam mı?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında golsüz berabere kalan Galatasaray ile Evkur Yeni Malatyaspor, bugün rövanşta final biletini alabilmek için kozlarını paylaşacak. 20.00’deki mücadele A Spor’dan yayınlanacak

Giriş: 25 Nisan 2019, Perşembe 08:00
Türkiye'yi kucaklayan Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük heyecan sona yaklaşırken, Galatasaray ile Evkur Yeni Malatyaspor, son kalan final bileti için karşı karşıya geliyor. İstanbul'da oynanan yarı final ilk maçında 0-0 berabere kalan iki ekip, Yeni Malatya Stadı'nda saat 20.00'de kozlarını paylaşacak. Mücadele A Spor'dan yayınlanacak. Galatasaray, müsabakayı kazanması veya gollü beraberlikle tamamlaması durumunda finale çıkacak. Maç, golsüz beraberlikle sonuçlanması durumunda uzatmalara gidecek. Malatya kazanırsa tur atlayacak.

BİR GÖRÜŞ / LEVENT TÜZEMEN

G.Saray'ı lig yarışı etkilemez

Fatih Terim, iddia taşıyan her kupayı kazanmak ister. Galatasaray, Başakşehir'in puan kaybetmesinden sonra şampiyonluk şansını eline geçirdi. Bu şans, başta Terim olmak üzere futbolcularda 'Önce lige bakalım, sonra kupaya' şeklinde bir rehavet yaratmaz. Yani Galatasaray, bugün Malatya önünde finale giden skoru arayacaktır. Malatya, Türkiye'nin en kompakt oynayan takımı. Erol Bulut, oyuncularını büyük maçlara çok iyi motive ediyor. Malatya'nın öncelikli hedefi, taktiksel olarak rakibi karşılamak sonra da kontrataklarla yenmek olacaktır. Galatasaray, ligde sahaya yansıttığı stratejiyi Malatya'da da yapabilirse finale çıkar.