Maç Sonuçları

Tur elleriyle geldi

İlk maçtaki galibiyetin avantajını 23 dakikada kaybeden bordo-mavililer, Nwakaeme ile iki net pozisyonu harcadı; Sörloth ile de penaltı kaçırdı. Uzatmada Nwakaeme hatalı bir kararla atılsa da kaleci Erce 118’de inanılmaz bir kurtarışla maçı penaltılara götürdü

Giriş: 24 Ocak 2020, Cuma 07:59
ÇİMŞİR'DEN MEKTUP VAR
Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, 26'ncı dakikada sahaya müdahale etti. Yazdığı notu Ndiaye'ye gönderen Çimşir, Senegalli oyuncudan orta sahada Obi Mikel'e daha fazla yardım etmesini istedi. Tur için mutlu olduklarını söyleyen Çimşir, "Hakem kötü bir performans sergiledi. Daha dikkatli olmaları lazım" dedi.

KULAĞIMIZA KÜPE OLSUN
Erce Kardeşler, "Genel olarak aldığımız sonuçtan dolayı mutlu değiliz, bize yakışmayan bir oyun oynadık. Hüseyin hoca devre arasında bize destek oldu. Bu bizim için kazaydı, kulağımıza küpe olsun. Bu maçı burada bırakıp Malatya'ya hazırlanacağız. Kendime bir şey demem doğru olmaz, turu atladığımız için mutluyuz" diye konuştu.

ŞANSALAN VAR'DA!
Denizli-Trabzonspor karşılaşmasında Nwakaeme'ye gösterdiği kırmızı kartla büyük bir hataya imza atan Ali Şansalan MHK tarafından hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Başakşehir maçına Video Asistan Hakem (VAR) olarak atandı. Şansalan'ın, hatalı kırmızı kartı sonrası bir süre dinlenmesi beklenirken MHK, Şansalan'ın performansını görmeden maça ataması da tartışma yarattı.

KIRMIZI İPTAL EDİLMELİ
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, hakem Ali Şansalan'ın gösterdiği skandal kırmızıya tepki gösterdi. Ağaoğlu, "Nwakaeme'ye kesinlikle temas var. VAR'ın uyarması gerekirdi. Önemli oyuncularımızın birini, adil olmayan sarıdan kaybettik. Kararın, TFF ya da Tahkim'e yapılan itirazla indirilip indirilmeyeceğini bilmiyorum ama değerlendireceğiz" dedi. Ağaoğlu, "Muriqi'ye ceza çıkmadı, ne diyorsunuz?" sorusuna ise, "Bana ne ağabey, ben o işlere bakmıyorum, ben kendi işlerime bakıyorum. Başkaları bizimle uğraşıyor ama bizim başkaları ile uğraşacak halimiz yok" yorumunu yaptı.

NEWTON İMZALIYOR
Bordo-mavili takımın anlaştığı Chelsea Teknik Direktörü Frank Lampard'ın yardımcısı Eddie Newton Trabzon'a geldi. 48 yaşındaki İngiliz antrenör bugün resmi imzayı atacak. Pro lisansı da bulunan Newton'ın, Çimşir'in ikinci yardımcısı olarak göreve başlayacağı kaydedildi.