Maç Sonuçları

Ziraat Türkiye Kupası’nda müthiş eşleşmeler

Ziraat Türkiye Kupası’nda son sekiz ve son dört eşleşmeleri belli oldu. Çeyrek final maçları 4-5-6 ve 11-12-13 Şubat’ta oynanacak

Giriş: 25 Ocak 2020, Cumartesi 08:05
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimine TFF yetkililerinin yanı sıra son 16 turu müsabakaları sonucunda tur atlayan takımların temsilcileri katıldı. Eşleşmeler şu şekilde gerçekleştirdi: Çeyrek final: Trabzonspor-BB.Erzurumspor, GMG Kırklarelispor-Fenerbahçe, Antalyaspor- DG. Sivasspor, A.Alanyaspor-Galatasaray, Yarı final: Trabzonspor-B. B. Erzurumspor/GMG Kırklarelispor-Fenerbahçe, Antalyaspor- Sivasspor/A. Alanyaspor-Galatasaray. Kupada çeyrek final ilk maçları 4, 5 ve 6 Şubat, rövanşları ise 11, 12 ve 13 Şubat'ta oynanacak. Yarı final ilk karşılaşmaları 3, 4 veya 5 Mart'ta, rövanş maçları ise 21, 22 veya 23 Nisan'da yapılacak. Kupanın finali ise 21 Mayıs'ta oynanacak.



ÇAK FENERBAHÇE ÇIKTI!
GMK Kırklarelispor Başkanı Volkan Can kurada Fenerbahçe ile eşleşince mutlu oldu ve yöneticisiyle mini bir kutlama jesti yaptı. Can "Turu geçtikten sonra zaten dedik ki, Fenerbahçe Kırklareli'ne gelsin. Çünkü ilimizin, Trakyamızın reklamı için bir faktördü. Çünkü biz Kırıkkale ile Kırklareli'nin artık karıştırılmasını istemiyorduk. Bu konu hakkında bayağı önümüz açıldı" ifadelerini kullandı.

TURKUVAZ MEDYA'YA TEŞEKKÜRLER
Kura çekimi öncesi konuşan TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, "Ziraat Bankası'na çok teşekkür ediyoruz. Uzun yıllardır bu turnuvaya sponsorluk yapıyorlar. Bir teşekkürü de Turkuvaz Medya Grubu'na yapmak istiyorum. Çünkü zaman zaman kötü iklim şartlarına rağmen tüm Türkiye'de çok kaliteli yayınlar yaptılar ve bu güzel oyunun evlerimize gelmesini sağladılar" dedi.

- BİR GÖRÜŞ -
BÜLENT TİMURLENK: Rotasyon lüksleri yok
Kupada final yolu kısaldı. Bu turdan itibaren hiçbir takımın rotasyon lüksü olamaz. Erzurum'un Beşiktaş karşısında performansı, Kırklareli'nin Başakşehir'i elemesi çeyrek finalde herkesin işi sıkı tutmasını gerektiriyor. Alanya yarışın içindeki bir takım gücü belli. Galatasaray için kolay kura değil elbette. Trabzon bir önceki turda bariz hakem hatasına rağmen çeyrek finale kalmayı başardı. 1. Lig'de şampiyonluk yarışı veren Erzurum ile iki keyifli maçlarını izleyeceğiz. Kırklareli de Başakşehir gibi bir takımı eleyerek kupaya büyük bir renk kattı. F.Bahçe karşısında da ellerinden geleni yapacaklar. Bu eşleşmelerde net favori olarak görülen Antalya ile oynayacak Sivasspor.