Maç Sonuçları

Luiz Gustavo'dan çarpıcı Ersun Yanal açıklaması

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Luiz Gustavo, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılması kararını değerlendiren Gustavo, "Her zaman bir teknik direktör, bir kulüpten ayrıldığında, futbolcuların da suçu vardır" dedi.

Giriş: 03 Mart 2020, Salı 23:49 Güncelleme: 04 Mart 2020, Çarşamba 00:01

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu. Sarı lacivertlilerin Brezilyalı orta saha oyuncusu Luiz Gustavo maç sonrasında, teknik direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılması hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Yanal'ın ayrılmasında oyuncuların da hatasının olduğunu belirten Gustavo, "Her zaman bir teknik direktör, bir kulüpten ayrıldığında, futbolcuların da suçu vardır. Hocanın dediklerini tam anlamıyla yapamamışlardır. Biz de üzerimize düşen sorumluluğu kabul etmeliyiz" diye konuştu.

Trabzonspor 2-1 Fenerbahçe | GENİŞ ÖZET Vedat Muriç: Üzülsek de bazıları sevinse de... Ersun Yanal'dan veda açıklaması: Zor şartlar altında göreve geldim