Maç Sonuçları

Beşiktaş'ta tek hedef Türkiye Kupası! Hasan Arat'tan Mourinho uyarısı

Hüseyin Yücel’in açıklamaları sonrası Beşiktaş camiasının bir numaralı gündemi Portekizli çalıştırıcı oldu. Bu durumun kritik karşılaşma öncesi takımın konsantrasyonunu olumsuz etkilediğini düşünen başkan, “Sadece maça odaklanalım” uyarısında bulundu.

Giriş: 22 Mayıs 2024, Çarşamba 07:19 Güncelleme: 22 Mayıs 2024, Çarşamba 08:39

Beşiktaş'ın Hatayspor'la 2-2 berabere kaldığı maç sonrası ikinci başkan Hüseyin Yücel, Jose Mourinho ile görüştüklerini ve Portekizli çalıştırıcının tekliflerine sıcak baktığını açıklamıştı.

Yücel'in sözleri siyah-beyazlı camiada geniş yankı uyandırdı. Bu durumun Trabzonspor'la oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi takımın konsantrasyonunu olumsuz etkilemesinden çekinen kulüp başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyelerinden karşılaşma bitimine kadar kimsenin teknik direktör konusunu açmamasını istedi.

AYBABA, NECİP UYSAL İLE GÖRÜŞTÜ

Bu gelişmenin ardından son maçta Mourinho ile ilgili açıklamada bulunan bir diğer yönetici Asbaşkan Onur Göçmez, "Beşiktaş için verdiğimiz bu mücadelede herkesi bir olmaya ve kupaya odaklanmaya davet ediyorum" diyerek sosyal medyadan taraftara çağrıda bulundu. Gündeme Mourinho'nun oturmasının futbolcuların odağını kaydırdığının görülmesi üzerine Samet Aybaba da kaptan Necip Uysal'la bire bir görüşme yaptı. Aybaba ayrıca siyah-beyazlı oyunculardan tesiste sadece Trabzonspor maçının konuşulmasını, teknik direktör ve transfer konularının açılmamasını istedi.

YÖNETİMDEN TAKIMA MÜTHİŞ PRİM VAADİ

Ankaragücü ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinin ardından takıma 7 milyon TL prim veren Beşiktaş Yönetimi, finalle ilgili kararını henüz almadı. Başkan Hasan Arat ve ekibinin bu konuda istişarede bulunduğu belirtildi. Karşılaşmadan önce takımla bir araya gelecek olan yönetim kurulu üyelerinin, yarı finalin iki katından daha fazla prim açıklaması bekleniyor.

LUCESCU, BEŞİKTAŞ'A KAPILARI AÇTI, BEKLİYOR

ADI Beşiktaş'la anılan hocalar arasında yer alan Razvan Lucescu, kendisi için PAOK'tan ayrılmanın kolay olmadığını söyledi. Rumen basınına konuşan 55 yaşındaki çalıştırıcı, "PAOK serüvenine son vermek isteyip istemediğimi bilmiyorum. Şu ana kadar hiçbir takımla görüşmedim. Beni isteyen herkesin önce kulübümle konuşması gerekiyor" dedi. Beşiktaş, Lucescu'yu takımın başına getirmesi halinde PAOK'a 2 milyon Euro tazminat ödeyecek