kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bu da Terimin planı
Bu da Terimin planı
Mecburen yalanladı!
İmzalar tamam top kulüplerde

Bu da Terimin planı

Başkanla hep konuşuyoruz. Zamanı geldiğinde, iyi olacağını tespit ettiğimizde Hagi de olur, Bülent de.. Alınan sonuçları yakıştıramıyoruz kendimize. Bunlar eleştirilmeli. Ama geçmiş başarılar karalanıyor Ümit Karan’a teklif yapıldı. Doğal hakkıdır, düşünecek. Evet veya hayır olması şartıyla cevaba saygı duyarız.

Zamanı gelince olur
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Pazar geceki Telegol programında Ahmet Çakar'ın ısrarlı soruları karşısında merak edilen konulara açıklık getirdi. Başkan Özhan Canaydın'ın basına sızan Tigana planına da ilginç bir kontratakla yanıt verdi. Çakar'ın "Hagi antrenör, Popescu menajer, Taffarel kaleci antrenörü gibi bir formüle ne diyorsunuz?" sorusuna "Başkanımızla oturduğumuz zaman çok çeşitli şeyler konuşuyoruz. Bunun içinde saydığınız isimler de olur, Bülent de olur.. Hagi bir duyumsa, bunun çıkış noktası da benim. Açık söylüyorum. Zamanı vardır. Yeri vardır. Zamanı geldiğinde, iyi olacağını tespit ettiğimiz zaman her şey halledilir" yanıtını veren Terim şu açıklamaları yaptı:

Alpay'ı bulamadık
Sezon sonu mukavelesi bitecek arkadaşlarımızla kaçan şampiyonluğun Emre ve Okan'a atfedilmesi, geçen sezon Hasan Şaş'ın bir türlü iyi olamayışı gibi tecrübeler yaşadık. Bu sezon sonu sözleşmesi biteceklerin ikinci yarı başlamadan imza atması gerektiğini düşünüyorum. Ümit Karan'ınki netlik kazanmadı. Yöneticilerim rakamları sundu. Düşünmek en doğal hakkı. Evet veya hayır olması kaydıyla, cevaba saygılıyız. Alpay, Dünya Kupası'na gimeden bana haber yollamıştı. Dönüşte seve seve görüşeceğimi söylemiştim. O günden sonra bir daha Alpay'ı bulamadık.

Rutin ile başarı gelmez
Galatasaray ile Fatih Terim arasındaki mukavele ciddidir ama semboliktir de.. Bu ikili arasında asla para konusu olmaz. Neden bunca başarıdan sonra Galatasaray'a gelmişim. Köşeme mi çekilecektim? Ömür boyu Galatasaraylılar'ın o başarılarla beni anmasını mi isteyecektim? Açıkçası Türkiye'de çalışmayı istemiyordum. Ama hiç de pişman değilim. Hiçbir başarı rutin işleri yaparak gelmez. Bizim de önümüzdeki engelleri nasıl fırsata çevireceğimizi herkes görecek.

Kimseyi kıskanmam
Hakan Şükür, Hakan Şükür oldukça Galatasaray'da devam edecektir. Dönüşte Frank de Boer'la konuşacağım. Kimsenin ismine, kariyerine bir şey gelmesin istiyoruz. Tamas ve Petre yetenekli ve kulübe para kazandıracak oyuncular. Tamas'ı Spartak Moskova şimdiden istedi. Hayatımda hiçbir insanı kıskanmadım. Hele meslektaşlarımı asla. Lucescu benim meslektaşımdır. Sadece saygı duyarım, başarılarını alkışlarım. Ben sadece Lucescu değil, ne kimseyi benimle ne de beni kimseyle mukayese edin gibi bir laf ettim.

Makama saygılıyım
Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmıyor. Aldığımız sonuçları kendimize yakıştıramıyoruz. Bunların kritik edilmesi gerekirken geçmiş başarılarımız karalanıyor. Galatasaray'ın meseleleri uluorta konuşulmaz. Galatasaray'ın bir meselesi varsa kendi içinde halleder. Herkes benden cevap vermemi bekliyor ama bizim şu anda çok daha önemli meselemiz var. Bana öğretildiği gibi Galatasaray'da başkanlığı saygım var. Bu saygıyı başkanlığa, o makama evet ama kişilere göstermek zorunda değilim.

Vefasızlık yapmadık
Birlikte çok önemli başarılara imza attığımız arkadaşlarımızın prestijlerini koruma adına hareket ettik. Yapılan hizmete karşılık vermek amacıyla.. Futbol oynamak istiyorlarsa önlerini açmak istedik. Bir liste asıp 'Arkadaşlar bundan sonra bizimle çıkmayacaksınız' deseydik Galatasaray'ın değerlerine çok ters düşerdi. Vefasızlık görmüyorum. Bülent'in yedek kalmasını istemiyorum. Dolayısıyla kendisine bir an evvel imkan sağlayarak, Galatasaray'ın 100. yılında teknik adam olarak hizmet etmesini istedim. Bu kadar hizmetin kopmamasını istedim."
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Belki bir sambacı
 Kartal'da panik
 Duydun mu hoca!
 İtalyan'ı çıldırttım
 İki farklı 1 numara
 Rüştü ışık gördü!
 Başladığım gibi devam edecek
 Azami kilo sınırı 80
 F.bahçe Günlüğü
 Günün İçinden
 Spurs'a eski dosttan kıyak
 Cevapsız sorular
 Hoşgeldin Kerem
 Necati: Bugün imza atıyorum
 Sözleşmesi kriz yarattı
 İlhan'a 3 numara saç
KAZIM KANAT
Tatilde ceza!
Mösyö Lucescu dedim.. "Adrian Ilie...
HINCAL ULUÇ
Tigana, Terim'in yarısı etmez
* G.Saray'da birşeyler...
ÖMER ÜRÜNDÜL
Hiddink'in yanlış modeli
Spor yazarlığına başlayalı 6 ay...
Münevver Arınç ilk yurtdışı gezisine çıktı
Münevver Arınç ilk yurtdışı gezisine çıktı
TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın eşi Münevver Arınç, ilk resmi gezisine...
'Erkek Partisi' AKP
Seçim Koordinasyon Başkanlığı'nın açıklamasına göre AKP'ye belediye...
Çiğköfteci üzgün, dükkânını kapattı
Çiğköfteci üzgün, dükkânını kapattı
İZMİR'DE çiğ et yenmesi sonucu hortlayan Trişinellozis hastalığı...
Tek engeli yoksulluk..
Tek engeli yoksulluk..
1500 metrede şampiyon olan işitme engelli Ayşegül Gökkaya'nın hedefi...
Ünlüleri internette DÖVÜŞTÜRÜN
Ünlüleri internette DÖVÜŞTÜRÜN
İnternet sayfalarında kimin adı daha fazla geçiyor sorusunun cevabı,...
Sevgilisi sağır etmiş
Sevgilisi sağır etmiş
Oscar ödüllü siyahi güzel Halle Berry, hep yanlış erkeklere aşık...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.