kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Teknoloji
    Otomobil
    Sinema
    Hobi
    Çizerler
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Lancome'un renkleriyle yolculuğa çıkın
Porselen yüzler pembe yanaklar
Makyajda trend pembe yanaklar
Lancome'un renkleriyle yolculuğa çıkın

Lancome'un renkleriyle yolculuğa çıkın

Lancome'un ilkbahar/yaz sezon makyajı Calypso, sizi uzak diyarlarda, egzotik bir adaya yolculuğa çıkarıyor. Adını Yunan mitolojisindeki baş döndürücü bir peri kızından alıyor bu koleksiyon. Calypso, Odessa destanında, aşık olduğu Ulysses'i yedi sene boyunca cennet bir adada tutsak eden bir peri kızı... Fred Farrugia, Calypso koleksiyonunda ilhamını bu peri kızından ve onun yaşadığı bir adadan alıyor; Calypso'nun tutsak edici güzelliğinden, aşkından ve cennet adasından. Lancome'un ilkbahar-yaz koleksiyonundaki renkler bu tropik adadaki altın rengi gün batışından sedefli incilerden, turkuvaz sulardan oluşuyor. Tende, güneşin ışıltısının su yüzeyindeki yansımaları var. Gözlerde gök yüzünün derin mavisi, okyanusun çarpıcı turkuvazı ile birleşiyor. Bu muhteşem ikiliye, altın rengi kumsalların romantizmi eklenince, bakışlarınız herkesi uzak diyarlardan bir cennete sürüklüyor. Dudaklarda tropikal oranjlar, bejler ve sedefli ışıltılar var.

Baş döndüren yaz renkleri!
Yaz deyince, güneşin bizlere sunduğu büyülü sımsıcak renkler gelir insanın aklına. Her şey daha canlı, daha güzel, daha çekici oluverir. Catherine Arley'in yepyeni serisi Silky Touch'ın özel olarak hazırladığı birbirinden güzel yaz renkleri ile bu yaz aşkın doyasıya tadına varın! Far, allık, ruj ve ojeyle bir bütün olarak yaratılan bu renk cümbüşünde göze çarpan iddialı renkler, pembe, yeşil ve turuncu tonları.

Dudaklarınız renklensin
Gün
boyu rujunuzun dudağınızda kalmasını istiyorsanız NIVEA Beaut'nin dudaklarda kalıcı renklendirme sağlayan Stay-On-Soft Nemlendici Ruj'unu deneyebilirsiniz. Etkileyici renk seçenekleri ile makyajı çekici hale getiren Stay-On-Soft Ruj'un birbirinden canlı renk seçenekleri bulunuyor. NIVEA Beaut dudaklarınız için canlı ve pürüzsüz renklendirme sağlayan bir başka ruju da True Intensity. Kadınların beklentileri göz önünde bulundurularak geliştirilen True Intensity, içerdiği E vitaminiyle dudakların nem dengesini koruyor.

Dövme etkili ruj
Loreal
iz bırakmaz, dövme etkili ruju Kiss Proof ile gün boyu kadınların dudaklarında kalmayı amaçlıyor. Yumuşak dokusu ile dudaklara kolayca sürülen Kiss Proof, sanki dudaklara dövme yapılmış gibi gün boyu rengini koruyor. Fiyatı ise 24 milyon lira.

Baharı Guerlain Enstitü'de karşılayın
Altuğ Parfümeri'nin zarafeti ve lüksü, bilim ve teknoloji ile birleştiren Guerlain Enstitüsü'nün; yeni yüz ve vücut bakımları, bakımı ve güzelliği zevke dönüştürüyor. Özel eğitim almış deneyimli ve profesyonel uzmanlar tarafından gerçekleştirilen yüz ve vücut bakımlarının yanı sıra, Guerlain Enstitü'de cilt tiplerine göre, onarıcı, toksinlerden arındırıcı, nemlendirici, hassas ve nazik ciltler ve genç ciltlere yönelik bakımlar da uygulanıyor. Bakımların tümüne cilt yüzeyindeki ölü derinin temizlenmesi işlemi ile başlanıyor. Ardından 3 dakika süren, antiseptik özellik taşıyan buhar banyosu uygulanıyor ve ciltteki siyah noktalar temizleniyor. Daha sonra Guerlain tarafından geliştirilen özel masaj tekniği ile yüz ve dekolteye 19 dakikalık bir masaj yapılıyor. Bir yönü ile yüz jimnastiği olup yüz kaslarının güçlenmesini sağlayan bu masaj, aynı zamanda, sonradan uygulanacak ürünlerin daha iyi nüfuz etmesini ve cildin toksinlerden arınarak rahatlamasını sağlıyor. Masajın ardından cildin ihtiyacına uygun özel enstitü maskeleri, serum ve konsantreler uygulanıyor. Vücut bakımında ise cilt ölü derilerden arındırılıyor ve özel kabin bakım kremi ile vücut ve sırt masajı yapılıyor ve sıkılaştırıcı serum uygulanıyor. Guerlain Enstitü'deki tüm bu bakımlar istenirse manikür- pedikür ve makyaj ile tamamlanıyor.

Hassas gözlere

Birbirinden uyumlu üç rengin bir arada bulunduğu Isadora'nın Triple Eyeshadow far koleksiyonu, ışıltılı renkleri seven kadınlar için iyi bir seçim olabilir. Gün boyu tazeliğini koruyan ve uygulamada çeşitli gölgeler yapabilen mat, parlak ve ışıltılı renklerden oluşan far, yüksek kalitede hammaddeler kullanılarak imal ediliyor. İsveç'den ithal Isadora Triple Eyeshadow, hassas ve kontak lens kullananlar için ideal.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 İşin sırrı sihirli anneanne
 Cilt analizi sistemi Türkiye'de
 Parfümünüz de modaya uymalı
 İdeal kiloyu korumak şart
 Yaşlanmayı önlemek için check- up gerek
 Çok utandı
 Mankenler gölgede kaldı
 Kabilesinden ayrıldı Ankara'da kafe açtı
 Yorgunluğunu eğlenerek attı
 Fazla söze gerek yok
 Kuşlar azalıyor, ekolojik denge bozuluyor
 Sevgi Sözcükleri
 Seramik kapaklı oksitlenmiş bakır pilavlık
 8 haftada birincilik
HAKAN & UTKU
Kıbrıs'ta neler oluyor?
Bu öyle Gülben Ergen'in "Arka...
AYŞE TÜTER
Pazı sarma
Pazıları kaynar suda 5 dakika bekletip, sert...
"Bizi ele verdin" dedi ve ateş etti
Polisin düzenlediği operasyonla "düzen"i bozulan çete lideri hırsını,...
'SABAH Hürriyet'ten iyi, çok beğeniyorum'
Hürriyet’in eski patronu Erol Simavi yıllar sonra bozulan sağlığını...
Sahte kredi kartı çetesi yakalandı
7 kişilik çete, ATM'ye taktıkları cihazla bilgileri kopyalayıp halkı...
Erol Simavi 10 yıl sonra ülkesinde
Erol Simavi 10 yıl sonra ülkesinde
Hürriyet Gazetesi'nin eski sahibi Erol Simavi, 10 yıl aradan sonra...
Helin'in şansı!
Helin'in şansı!
Helin Avşar da son dönemlerdeki modaya uyup televizyonculuğa...
Pamela'nın kocasını kaptı.
Pamela'nın kocasını kaptı.
Seksi oyuncu Pamela Anderson, eski eşini top model Naomi Campbell'a...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Sarı Sayfalar | Günaydın | Bizimcity | Kapak Güzeli | Astroloji | ON Magazin | Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Teknoloji | Otomobil |Sinema | Hobi | Çizerler
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.