kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Şimdi indirimli alışveriş zamanı
Şimdi indirimli alışveriş zamanı

Yaz alışverişi yapmak için dişinizi sıkıp indirimleri beklediyseniz yaşadınız! Şimdi tüm mağazalar yüzde 50'ye varan indirim uyguluyor. Hangi mağazada ne kadar indirim var, kaç taksit uygulanıyor merak ediyorsanız bu haberi okumadan alışverişe çıkmayın.

Yaz sezonu geldiğinden beri vitrinlere bakıp iç geçirmekle yetindiyseniz, sizin için alışverişin tam zamanı! Çünkü birçok mağazanın ürünlerini yarı fiyatına sattığı, büyük yaz indirimi başladı. Aradığınız ürünleri kolayca bulabilmeniz adına sizin için 'indirimli alışveriş dosyası' hazırladık.

Migros'ta taksit imkanı

Market alışverişlerinizi avantajlı hale getirmek isterseniz, unutmayın! Migros ve Şok Ucuzluk Marketleri ile Sanal Market'ten alışveriş yapan Word Card kullanıcıları, 15 Ağustos'a kadar 50 milyon lirayı aşan alışverişlerini 3 Wordtaksit ile ödeme imkanı bulurken peşin ödemelerinde ise 10 kat Wordpuan kazanıyor.

Fiyatlar indi markalar aynı
Gözlük ihtiyacınızı hâlâ gideremediyseniz, aslında iyi ettiniz. Çünkü Şişli Optik'te yüzde 50'ye varan indirim başladı. Chanel, Prada, Versace, Ferre, Iceberg, Gucci, Armani, Dior gibi bu yazın en gözde markalarını Şişli Optik yarı fiyatına satışa sunarken tüm kredi kartlarına 5 taksit uyguluyor.

Kilolu hanımlara...
Taksit ve indirim kampanyaları ardı ardına uygulanırken bedeninize uygun kıyafetler bulamamaktan şikayetçiyseniz "ML"e uğramanızı tavsiye ederiz. 42 beden üstü kadınların uğrak yeri haline gelen "ML"de ilk ürüne yüzde 30, ikinci ürüne yüzde 40, üçüncü ürüne ise yüzde 50 indirim uygulanıyor. Ayrıca Axess, Bonus ve World Card'a limitsiz 3 taksit imkanı sunuluyor.

Deri sevenlere
Çağdaş tasarım anlayışı ve kalitesiyle deride modanın öncülüğünü üstlenen markalardan Desa da yüzde 50 indirimde. Deri mobilya, tekstil ve aksesuvarları tek bir çatı altında toplayan Desa, deriyi bir yaşam tarzı olarak benimseyenleri bekliyor.

Her yaşa her tarza
Yazın bunaltıcı sıcağından sıkıldınız mı? Tarzınıza göre kendinizi bir Topshop, Dorothy Perkins ya da Evans mağazasına atmanızın tam sırası. Çünkü yüzde 50 indirim rüzgarı sizi serinletecek. Topshop'un spor giyimden gece kıyafetlerine, iç giyimden aksesuvara ve ayakkabıya kadar, cıvıl cıvıl temaları ve tarzları temsil eden koleksiyonuna 15-35 yaş arası genç bayanlar bayılıyor. Modayı daha formal çizgilerle 20 yaş ve üstü bayanlara sunan Dorothy Perkins, koleksiyonunda birbirinden şık kıyafetler bulunduruyor. "44 beden ve üzerinde moda" ilkesi ile büyük beden bayanların ihtiyaçlarını karşılayan Evans ise, romantizm ve feminen şıklığıyla dikkat çekiyor.

Uğramadan geçmeyin
Modayı yakından takip eden kadınların uğramadan edemediği mağazalardan biri olan Koton da yüzde 50 indirime girdi. Koton'da HSBC Advantage Kredi Kartı olanlara 5, diğer kredi kartı olanlara ise 3 taksit fırsatı sunuluyor.

Avantajlı menü
Tatil alışverişine çıkacak olanlar dikkat! Mavi Jeans'ten bir alt, bir üst ve bir aksesuvar olmak üzere en az 3 ürün alanlar yüzde 20 indirim olanağından faydalanabiliyor.

Alışverişi fırsata dönüştürün
Keyifli
alışverişin adresi YKM, başlattığı indirim kampanyasıyla bu yaz alışverişi daha cazip hale getiriyor. Üstelik, indirimli ürünler için YKM Bonus Card sahiplerine limitsiz 6 taksit imkanı da sunuluyor.

Yıldızlar sizi bekliyor
Mudo City mağazalarında her yer indirim yıldızı dolu. Artık Mudo Collection'un ve Fransa'nın en ünlü markalarının, en renkli, en canlı ve en iddialı ürünlerine yüzde 50'ye varan indirimlerle sahip olabilirsiniz. Mudo "Yıldızlı Ürün" kampanyasında, bayan tişörtler, 9 milyon 500 bin, pantolonlar ve keten elbiseler, 39 milyon 500 bin; erkek tişörtler 14 milyon 500 bin, gömlekler 59 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Akmerkez'den araba fırsatı
Akmerkez
'deki mağazalardan 1 Ağustos tarihine kadar 50 milyon ve katları tutarında alışveriş yapan herkes, 1 adet 2004 model Audi A4 Cabriolet'in hediye edildiği çekilişe katılma şansı yakalıyor.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Hülya'yla birbirimizi tamamlıyoruz
 Pınar'ı sahnede kıskandım
 Bu fırsatları kaçırmayın
 Kara bulutlara dikkat!
 Beşiktaş Hobi Merkezi yazın da açık
 Caz Festivali'nde Bugün
 Bütün seksiliğim kocam için
 Şarkıcılığa adım attı
 Afrika rüzgarı estirdi
 Gizli arşivleri bavuldan çıktı
 Karikatürlü çöp konteynırları geliyor
 Shrek'in 2 prensesi Tokyo'da buluştu
HAKAN & UTKU
Yatak Diyalogları
- Hıdır... Hıdıııırrrr...
-...
AYŞE TÜTER
Kırışka
Un ve kabartma tozunu bir kaba eleyip, şekerle...
REFİK DURBAŞ
Günümüz sanatçıları...
Resim Heykel Müzeleri...
Sağlıklı güneşlenmenin altın kurallarına dikkat!
Sağlıklı güneşlenmenin altın kurallarına dikkat!
İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Erman Tuncer, çocukların,...
Bronz ten
Bronz ten "out" beyaz ten "in
Bronz ten, güneş ışınlarının zararı sebebiyle artık moda olmaktan...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.