kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bu fırsatları kaçırmayın
Bu fırsatları kaçırmayın

Yaz gecesi rüyası
İpekyol'un bu yaz sunduğu abiye elbiseler bir yaz gecesi rüyası yaşatıyor. Sıcak havaların esintisini anlatan kumaşlar, hafif uçuşan dökümlü empirmeler, dinamik canlı renklerde jarseler ve empirme ipek şifon elbiselerle bu yaz bir renk harmonisi yaratıyor. 2004 yaz sezonu ürünlerini tüm İpekyol/Twist mağazalarında yüzde 50 indirim ve World Card, Bonus Card ile Advantage Card limitsiz 6 taksit imkanlarıyla sizleri bekliyor.

Ayağınızın ruh ikizi
Avrupa, Amerika ve Kanada'da, rahatlığı, şıklığı ve dayanıklılığı ile bir trend haline gelen Aerosoles marka ayakkabılar, Desa mağazaları aracılığıyla Türkiye'ye geldi. Tarzı, rahatlığı ve modern tasarımlarıyla beğeni toplayan Aerosoles bayan ve erkek ayakkabılar, rahatlığı ve şıklığının yanı sıra, dayanıklı ve uzun ömürlü. Yüzde 15 indirimli Aerosoles kadın ayakkabılarının fiyatları, 94 milyon ile 107 milyon lira arasında, erkek ayakkabıları ise 110 milyon ile 152 milyon lira arasında değişiyor. Desa'da birçok kredi kartına 6 taksit ile ödemi imkanı da sunuluyor.

Takı tutkunlarına
İstanbul'un en seçkin mekanlarından Teşvikiye'de bulunan takı ve aksesuvar mağazası Biella, 19-26 Temmuz arasında, yüzde 30 ila 40'a varan indirimiyle yaz mevsimini daha da keyifli kılıyor.

Çarşı farkı
Çarşı Mağazaları'nda, yüzde 50'ye varan büyük indirim başladı. Ayrıca Çarşı müşterileri HSBC Advantage Kredi Kartı'na 12 taksit avantajından da yararlanmaya devam edecekler.

Sporculara özel
Sporcularla birlikte tasarlanan Nike Timing ürünlerine daha önce hiç görmediğiniz özelliklerle beklentilerinizin üzerinde nextgeneration saatler eklendi. Sporcuların performansına değer katan Speed koleksiyonundaki Triax Mobius, Imara ve Presto modelleri 2004 Atina Olimpiyatları'nda madalyona koşan sporcuların başarılarına imza atıyor. Aklınızda bulunsun şimdi bu saatler uygun fiyatlar satılıyor.

Damatlara da indirim var
Damat adaylarına duyurulur! Şimdi sadece seçkin Damat- Tween-ADV mağazalarında bulabileceğiniz Damat D'eluxe Koleksiyonu, nakit ödemelerde yüzde 20 indirimli, Bonus Card'a ise 5 taksit fırsatı ile satılıyor.

Yaz keyfini sürerken...
LC
Waikiki'de sezon ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim başladı. Üstelik Temmuz ve Ağustos ayları boyunca Worldcard sahiplerine özel 8 Worldtaksit ve kat kat Worldpuan kazanma imkanı da var. Yaşamın her anında rahat şıklığın temsilcisi LC Waikiki, kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarıyla, kaliteyi uygun fiyata almak isteyenler için pek çok seçeneği bir arada sunuyor.

Fark edilmek isteyenlere
Bu yaz sahillerde Seven Hill rüzgarı esiyor. 2004 yaz kreasyonunda çarpıcı renkler ve rahat çizgilere yer veren Seven Hill, bu yıl plaj modasına da yön veriyor. Birbirinden değişik renk ve modeldeki kadın - erkek koleksiyonu ile Seven Hill'de zevkinize uygun plaj kıyafetlerini, Maksimum, Bonus, Axess, World Card ve HSCB Advantage kartınızla 4 taksitle alabilir veya peşin alımlarda yüzde 5 indirim avantajından faydalanabilirsiniz.

Farklı şıklık
Bu yaz farklı bir tarz yaratmak isteyenlerin sık sık uğradığı mağazalardan biri olan Etam, dünya modasını yüzde 50 indirimli olarak sunuyor. Etam uçuşan elbiseleri, çarpıcı bikinileri ve kadınsı modelleriyle farklı seçenekler sunuyor.

Tatil setiniz Esprit'ten
Saat almak için bahane mi yaratmak istiyorsunuz? Eğlenceli, dinamik ve yaratıcı Esprit saatlerine sahip olmak için şimdi birçok bahaneniz var. Esprit'in çok hediyeli kampanyasında, bir Esprit saat alana çok şık terlik, çanta, sevimli bir anahtarlık, dekoratif tabure ve sürpriz bir kutu hediye ediliyor.

Bir tutkudur ayakkabı
Kim ne derse desin ayakkabı kadınlar için bir tutku. İndirim sezonu açılır da ayakkabı alınmaz mı? O zaman bu aralar İnci'ye uğramanızda fayda var. Temmuz ayı itibari ile İnci'nin 2004 koleksiyonunu yüzde 40 indirimle ve Bonus Card'a 8 taksit avantajıyla alabilirsiniz.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Hülya'yla birbirimizi tamamlıyoruz
 Pınar'ı sahnede kıskandım
 Şimdi indirimli alışveriş zamanı
 Kara bulutlara dikkat!
 Beşiktaş Hobi Merkezi yazın da açık
 Caz Festivali'nde Bugün
 Bütün seksiliğim kocam için
 Şarkıcılığa adım attı
 Afrika rüzgarı estirdi
 Gizli arşivleri bavuldan çıktı
 Karikatürlü çöp konteynırları geliyor
 Shrek'in 2 prensesi Tokyo'da buluştu
HAKAN & UTKU
Yatak Diyalogları
- Hıdır... Hıdıııırrrr...
-...
AYŞE TÜTER
Kırışka
Un ve kabartma tozunu bir kaba eleyip, şekerle...
REFİK DURBAŞ
Günümüz sanatçıları...
Resim Heykel Müzeleri...
Sağlıklı güneşlenmenin altın kurallarına dikkat!
Sağlıklı güneşlenmenin altın kurallarına dikkat!
İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Erman Tuncer, çocukların,...
Bronz ten
Bronz ten "out" beyaz ten "in
Bronz ten, güneş ışınlarının zararı sebebiyle artık moda olmaktan...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.