|
|
|
|
|
|
Kovalar kendilerine iyi bakar
Açık fikirli ve düşüncelerini eyleme dönüştürdükleri zaman mutlu olan kişilerdir. Ekip çalışmasından mutlu olurlar. Kendi doğrularıyla hareket etmekten hoşlanırlar ve düşünüp hemen harekete geçerler. Metabolizmaları çok hassastır. Doğal ilaçlar vücutlarında daha iyi etki yapar. Biyoenerji, akapunktur, homeopati ve alternatif tedavi yöntemleri ilgilerini çeker. Bir anda başlayan hızla iyileşen ve iz bırakmadan ilginç bir şekilde ortadan kaybolan hastalıklara yakalanabilirler.
Bilekleri hassastır Bilekleri çok hassas olan Kovalar'ın, spor yaparken dikkatli olmaları gerekiyor. Ayakkabı seçerken dikkatli davranmalılar. Aynı anda birçok şeyi yapmaya kalkarlar. Spor yaşamlarında önemli bir yer tutmalı, yoksa elektriksel enerjilerini boşaltma konusunda zorluk çekebilirler. Vücutlarına çok değer verirler. En küçük rahatsızlıklarda paniğe kapılırlar ve hemen doktora koşarlar. Formlarını korumak için, her türlü faaliyetlere katılırlar. Kusurlarını düzeltme konusunda bıçak altına yatmaktan korkmazlar.
Yüzleri çok güzel Orta ve uzun bir boy, düzgün bir beden, açık sarı saçlar, koyu renk gözler en belirgin özellikleridir. Özellikle Kova kadınlarının yüzleri çok güzeldir. Yaşlanıncaya kadar kendilerine bakarlar.
MEYVE İLE BESLENMELİLER Kovalar ev yemeklerinden çok, dışarıda yedikleri ilginç yemekleri severler. Aslında, organizmaları için gerekli olan meyve ve sebze tarzını benimsemeli ve kan dolaşımını rahatlatacak yiyecekleri seçmelidirler. Kovalar aynı zaman da lenf bezlerini temsil ettiği için, bağışıklık sitemini kuvvetlendirecek beslenme türünü tercih etmeliler. Lahana, balık, ceviz, mercimek, havuç ve süt tercih edilen gıdaları olmalıdır.
BİRİNCİ GÜN: * KAHVALTI: Aç karnına iki bardak limonlu su, diyet peynirli kepekli ekmekle yapılan sandviç, bir domates, bir sivri biber, şekersiz çay. * ÖĞLEN: Bir dilim diyet ekmek, bir tabak bol limonlu yeşil salata, ara öğün iki dilim karpuz. * AKŞAM: Bir tabak yağsız mercimek yemeği, bol yeşil salata, ara öğün bir kivi. Yatarken bir bardak yeşil çay.
İKİNCİ GÜN: * KAHVALTI: Aç karnına iki bardak limonlu su, bir porsiyon meyve, Ara öğün iki galeta bir kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir. * ÖĞLEN: Tavuk ızgara, haşlama lahana ( üzerine limon ve biraz zeytinyağı ) Ara öğünlerde bir tabak meyve. * AKŞAM: Bir tabak yağsız ıspanak yemeği, bir kase diyet yoğurt, ara öğün bir elma. Yatarken, bir fincan yeşil çay.
ÜÇÜNCÜ GÜN: * KAHVALTI: Bir bardak diyet süt, bir tane elma, ara öğünde iki diyet bisküvi, bir kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir. * ÖĞLEN: Bir diyet ekmekle yapılan sosisli sandviç, bir tane armut. * AKŞAM: Izgara balık, haşlanmış ıspanak, bir kase üzüm. Yatarken bir bardak yeşil çay.
d
FİLİZ ÖZKOL
|
|
|
|
|
|
|
|
|