kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Liv Tyler gibi...
Liv Tyler gibi...

Kadınların ihtiyaç ve isteklerine kulak veren Givenchy, aktif ve duyarlı kadınların hayatlarının her alanında kullanabileceği bir makyaj serisi yarattı: Givenchy Le Makeup. Bu yeni seri ilham perisi Liv Tyler gibi aktif, seksi ve canlı bir aksesuvar niteliğinde. 209 ürün içeren seri, dudak-tırnak, göz, cilt ve yüz pudrası kategorilerinden oluşuyor. Seri bunlarla sınırlı değil, değişen mevsimlerle birlikte seriye, kozmetik trendlere uygun yeni ürünler ekleniyor.

Ruj ve parlatıcı arası

Chrıstıan Dior, kendi alanında aynı internet ya da cep telefonu gibi devrim yaratan, ruj kullanımında çığır açan yeni bir ürün geliştirdi: Dior Addict Lip Fluid. Ruj ve parlatıcı arasında bir ürün özelliği taşıyan Addict Lip Fluid, bir rujun kapatıcılığını, pürüzsüzlüğünü ve bir parlatıcının kullanım kolaylığını birarada sunuyor. Ayrıca rötuşa gerek duyulmayan kalıcı bir güce sahip.

Güçlü ve parlak saçlar
Bc Bonacure'un yeni onarım şampuanı Repair Shampoo, sahip olduğu en son teknolojiyi sorunlu saçların hizmetine sunuyor. Saçlardaki bakıma ihtiyacı olan bölgeleri saptayarak onarıyor ve saçların direncini artırıyor. Yıpranmış ve rengi açılmış saçları yeniden yapılandırarak, saçlara sağlıklı ve canlı bir görünüm kazandırıyor.

Kahve moda
Saç boyasında trendleri şekillendirmeye devam eden Koleston, yılın moda renkleri 'Koleston Büyüleyici Kahveler'i kadınların beğenisine sunuyor. Boya ve bakımın mükemmel dengesini kurarak pazardaki öncülüğünü sürdüren Koleston, kadın trendlerindeki küresel gelişmelerden aldığı ilhamla Büyüleyici Kahveler serisini yarattı. Seride, kadınların favorisi, kahvenin üç farklı tonu yer alıyor, 'kadife kahve', 'kışkırtıcı kahve' ve 'elegan kahve'.

Muhteşem ikili
Cellex-c, Özel patentli formülü sayesinde cilde genç ve taze bir görünüm sağlayan High- Potency Serum ve Hydra 5-B Complex ikilisini geliştirdi. seçkin eczanelerde satılan High- Potency Serum ve Hydra 5-B Complex, C vitamininin cilde nüfuz edebilen en etkili formunu içeren özel patentli formülüyle etkilerini sadece yüzeyde değil, cildin alt tabakasında gösteriyor. Hafif ve yağ içermeyen High- Potency Serum, yüz bölgesine uygulayabileceğiniz mükemmel bir buluş! 3 ay boyunca sadece günde 1 kez düzenli olarak kullanıldığında, cildinizin daha sıkı ve pürüzsüz bir hal almasını sağlıyor. Beraberinde kullanılan Hydra 5-B Complex ise tamamlayıcı bir nitelik taşıyor

Cildinizi açın
Olgun ciltlerin bakımında Age Perfect serisi ile bir ilk olan L'Oreal Paris markası, ileri bir adım atarak bir yenilik daha yarattı: Age Perfect İkili Bakım. Olağanüstü teknolojisi sayesinde, olgun ciltlerin beklentilerine eşsiz bir yenilik getiren bu yeni bakım, kırış kırış olmuş cildi açıyor ve cilde ışıltı getiriyor. Age Perfect İkili Bakım, içeriğindeki iki farklı formüle sahip kremi, ayrı ayrı koruyabilen iki bölümlü pompalı bir şişede sunuluyor. İki formül Elastium ve C vitamini, sadece ciltle temas ettikleri anda birleşiyor ve böylece en yüksek etkinlik derecesinde saf C vitamini ortaya çıkabiliyor. Sonuç anında görülüyor. Uygulandığı anda, cilt ışıltı kazanıyor ve çizgiler gözle görünür şekilde düzleşiyor. Cilt ışıltı ve yumuşaklığına kavuşarak yeniden doğuyor.

Kalıcı güzellik
Elite Cosmetics, özel olarak geliştirdiği yeni Chic serisi ile güzelliğine önem veren kadınların gözdesi olmaya devam ediyor. Geniş ürün yelpazesindeki en dikkat çekici ürünler talk içermeyen özel bir formül ile üretilmiş olan "Talc Free Cotta" serisi. Talk içermeyen formül ile üretilmiş bu ürünler cilde doğal, parlak ve ipeksi bir görünüm verirken, aynı zamanda sıradışı bir canlılık ve ışıltı kazandırıyor. Özellikle ıslak olarak kullanıldığında gün boyu makyaj tazelemeye gerek kalmıyor.

Esneklik kaybına son
Derin kırışıklıklar cildin destek dokusu 'derma'da oluşmaya başlar. Destek dokusunu oluşturan asal öğelerden biri glikanlardır. Cilt glikanlar yönünden ne kadar zenginse o kadar genç, kaygan ve parlak olur. Vichy'nin gilakan üretimini destekleyen yoğun kırışıklık ve esneklik kaybına karşı bakım kremi LiftActive, 1 aylık düzenli uygulama sonunda derin kırışıklıkları ve elastikiyet kaybını azaltmayı vaad ediyor.

Saçlarınızı onarın
Deniz suyu, yüzme havuzlarında kullanılan klor, yoğun güneş ışınları saçların yıpranmasına neden olur. Tatil dönüşü, cildiniz gibi saçlarınız da ekstra bakım ister. Tresan'ın yıpranmış ve zarar görmüş saçlar için ürettiği Tresan Isırgan Otu şampuanı, tatil dönüşü saçlarınıza ekstra bakım yapar. Normal ve yağlı saçlar için tavsiye edilen Tresan Isırgan Otu şampuan, içerdiği ısırgan otu ekstresi ile kafa derisinde kan dolaşımını düzenleyerek saç köklerini besliyor. Saçların parlak ve dolgun görünmesini sağlıyor.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Gerçekten aşık mısınız
 Beğdeş'in eşyaları görücüye çıkıyor
 Yiyecek için pijamalarını pazarda satacak
 Büyük konuşmuyor büyük düşünüyorum
 On Bir Ayın Sultanı Ramazan
 'Mobbing' doğdu motivasyon öldü
 Yeni yüzyılın Terminatör'ü
HAKAN & UTKU
Yılın araştırması: Topçu top mudur?
Tan Sağtürk'le...
AYŞE TÜTER
Ramazan sofrası
Bulgurlu iç
Bulgurun...
Açlığa tahammülsüzlük şeker hastalığının belirtisi olabilir
Açlığa tahammülsüzlük şeker hastalığının belirtisi olabilir
Prof. Dr. Temel Yılmaz, açlığa tahammülsüzlük, soğuk terleme...
Oruçluyken aşı olabilirsiniz
Oruçluyken aşı olabilirsiniz
Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Muzaffer Şahin, Ramazan'la...
Hızına yetişilemiyor!
Hızına yetişilemiyor!
Önceki gün dört yıllık eşi Bülent Helvacıoğlu'ndan boşanmak...
Yeni bir aşk
Yeni bir aşk
En yakın iki arkadaşından biri olan Simla Türker'i önceki...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.