kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Emel Muftuoglu @ SABAH
 

Var mı benim hayatıma özenen!

Efendim Serap Ekinci adlı bir arkadaşım email atmış, bol sevgi ve takdirlerini yolladıktan sonra diyor ki; "Nasıl özeniyorum sizin hayatınıza! Tabii ki sizin de sıkıntılarınız vardır ama en azından sürekli eğleniyorsunuz, her istediğinizi yapabiliyorsunuz. Keşke imkan olsa da insanlar ara sıra yer değiştirebilseler." Keşke... diyorum ve hani filmlerde seyrettiğimiz flashback'lerden yaşıyorum! İstanbul'a ilk geldiğim günleri hatırlıyorum. Hani ses yarışmasına katılıp birinci olduktan sonra Atilla Ağabey (Atilla Özdemiroğlu)'le ilk görüşmeye gittiğim gün... Atilla Ağabey bir şirket kurmuş ve yetenekli gençlere albüm yapacakmış. Erdal'la beraber bir belediye otobüsüne binip geldik 4. Levent'e. Caddede inip yürüye yürüye Atilla Ağabey'in evine giderken, geçtiğim sokaklardan acayip etkilenmiştim. "Erdal evi gördün mü oğlum; bu evde oturanlar hiç yaşlanmazlar" demiştim. Atilla Ağabey'in kapısını çaldığımızda kapıyı evde çalışan kadın açtı. Bizi salona aldı. Atilla Ağabey ile Melih Kibar bilgisayarda bir şeyler yapıyorlardı. Bir taraftan yıllardır bu ulaşılmaz gelen insanların yanında olmanın heyecanı diğer taraftan da sonsuz bir merakla salondaki her şeyi çaktırmadan inceliyordum. Her şey öyle farklıydı ki... 'Burada ne eğlenilir' diye düşündüm, ne güzel hayatları var, bunların hiçbir dertleri yoktur diye... Sonra Nükhet Duru'yla tanışmıştık. Hiç unutmuyorum; acele acele güzellik salonuna gitmesi gerekiyordu. Akşam sahneye çıkacak protez tırnağı kırılmış! Acil takılması gerekiyor, aynı zamanda elbise provasına yetişmesi. 'Ay ne büyük dertleri var' diye dalga geçmiştim (içimden tabii). Bense İstanbul'a yeni yerleşmeye çalışan biri olarak bir sürü sorunla baş başaydım. Ev kirasına paramız yetecek mi? Çağrı hastalandı doktora götürmem gerek. Acaba kaç para tutar? Hemen günümüze dönüş flashback! Hay Allah, ay başı geliyor.. Çalışanların maaşları.. İlknur'un kızı (evde çalışan bayan) evleniyor, kadıncağıza yardım etmek lazım.. Nalan'ın ev sahibiyle sorunları var (asistan) evden çıkarıyor.. Oktay'ın çocuğu hastalanmış (şoför).. Serkan hastaymış (asistan).. Orkestra zam istiyormuş, yedi kişi birden oha! Kaya Bey arıyor (muhasebeci), ayın 25'ine kadar KDV ve gelir vergisinin taksitleri.. Çağrı'nın okul parası; neee geldi mi zamanı? Çiçekçi mi aradı; bu ne? Kime gönderilmiş bu kadar çiçek, bunlar da beni iyice salak bellediler!
- Alo hangi gazete, yeni uyandım yuh! Allah iyiliğinizi versin, sevgilimi yazmışlar. O benim erkek kardeşim be. - 3 kilo aldım mahvoldum, TV'de aygır gibi görünürüz şimdi.
- Akşam sahneye çıkacağım ya tırnaklarım, saçlarım; dökülüyorum...
- Nasıl giyeyim bunu daha önceki konserde giydim 'amma cimri kadın' derler. Hem zaten Televole'de 'haftanın rüküşü' seçildi o elbise. Nur Yerlitaş'ı arayıp randevu alın.
- Annemi aramamış mıyım koşturmaktan hatırlayamıyorum bile... Kadına hâlâ bir ev alamadım, komşuları 'ne hayırsız evlat' diyor mudur acaba? - Ay hiç hesapta yoktu bak TV programı da bitti.
- Kaç ekstra var bu ay? Dur bakayım ondan gelenle kredi kartları... Vaay vay vay, banka kredisi de vardı, tamam önce onu ödeyelim.
- Yok hayatım içimize sinmeden çıkartamayız albümü. Aylardır canımız çıktı, beğenilmeme ihtimalini düşünmek istemiyorum. Tamam Serapçım, ben hazırım değişmeye senden haber bekliyorum.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Korkma korktukça sıra sana gelecek   / 23-10-2004
 Deniz Seki'yi nasıl dövdüm?   / 20-10-2004
 Böyle hata olur mu!   / 16-10-2004
 İşte bu albüm dinlenir...   / 13-10-2004
 Kendimizdeki arızaları görmüyoruz   / 09-10-2004
 Kart Finans mükemmel buluş!   / 06-10-2004
 Çağdaş olmak istemiyorum!   / 02-10-2004
 Yürü be Özcan...   / 29-09-2004
 Annelikten istifa etmek istiyorum!   / 25-09-2004
 Ben birilerini acıtmak   / 22-09-2004
AYŞE ÖZYILMAZEL
Herkes aynı daraldık yani!!
Bu bir 'koyverdim...
HAKAN & UTKU
O sebzelerin ismini ver Erman!
Ortalık iyice şenleniyor.
EMEL MÜFTÜOĞLU
Var mı benim hayatıma özenen!
Efendim Serap Ekinci adlı...
AYŞE TÜTER
Ramazan Sofrası
Somun böreği
Bayat...
Yanlış vitamin kullanımı karaciğer komasına yol açabilir
Yanlış vitamin kullanımı karaciğer komasına yol açabilir
Türkiye'de en fazla karaciğer nakli yapan transplantasyon biriminin...
Bir hastanın öyküsü...
Bir hastanın öyküsü...
Plastik Cerrah Dr. Belgizar Aşçı da karaciğer nakli yapılan bir...
Önce söz sonra poz
Önce söz sonra poz
Kate Winslet'in yeni filmi 'Finding Neverland'in galası önceki gün...
Ünlüsü bol ödül töreni
Ünlüsü bol ödül töreni
Las Vegas, önceki gece 'Radyo Müzik Ödülleri' törenine ev sahipliği...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.