kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bu albümde daha cesur bir kadın var
Bu albümde daha cesur bir kadın var
'Piyasada rekabet büyük!'

Bu albümde daha cesur bir kadın var

İkinci albümü 'Bağlasan Durmam' ile beş yıl ara verdiği müziğe yeniden merhaba diyen Bengü, aynı zamanda iki yıldan bu yana, atv'de yayınlanan Elifnağme'nin sunuculuğunu da üstleniyor. Bengü, "Bu albümde her mevsime uygun şarkılar var. Ve ilk albüme göre artık daha cesurum" diyor.

Beş yıl önce 'Hoşgeldin' adlı albümüyle adından söz ettiren Bengü, uzun bir aradan sonra ay sonunda müzikmarketlerde yerini alacak olan 'Bağlasan Durmam' isimli albümüyle müzik dünyasına yeniden 'merhaba' demeye hazırlanıyor. Şarkıcılığının yanında sunuculuğu ile de adından söz ettiren Bengü, atv'de ekrana gelen 'Elifnağme' programının da iki yıldır sunuculuğunu yapıyor. Sanatçı olarak bir magazin ve müzik programı sunmanın çok keyif verici olduğunu söyleyen Bengü, ilerleyen yıllarda kendi programını sunmak istediğini belirtiyor. İlk albümünde Kenan Doğulu, Ozan Doğulu, Şehrazat, Yıldız Tilbe ve Ümit Sayın gibi sanatçıların şarkıları yer alan Bengü'nün bu albümünde de Serdar Ortaç, Sibel Alaş ve Hakkı Yalçın gibi ünlü isimlerden şarkılar var. Albümünün ağırlıklı olarak hareketli şarkılardan oluştuğunu belirten Bengü, "Şarkılar ilk albümüme göre biraz hareketli. Ama albümde hem hareketli hem duygusal, her mevsime uygun şarkılar var" diyor.

'atv İLE AİLEGİBİ OLDUK'

* İki seneyi aşkın bir süredir magazin programı Elifnağme'yi sunuyorsunuz. Özellikle magazin programlarını sunanlar çok uzun soluklu olmaz...
İlk başta sunuculuğa çok sıcak bakmadım açıkçası. Sonradan da doğru olabileceğine düşündüm. Çünkü haftanın bir günü televizyonda olmak, daha düzgün konuşmaya çabalamak, buradaki ekiple aynı havayı solumak ve kamera arkasını öğrenebilmek bir avantaj. Ama atv'de aile gibi olduk.

* Sunuculuk size neler kattı? Sanatçı olarak başka sanatçıları sunmak çok enteresan oluyor. Kamera arkası, kayıt anı, kayıt sonrası bütün bunları ister istemez öğreniyorsunuz. İlerleyen yıllarda olur da böyle bir teklifle karşılasırsam bu deneyim bana önemli bir avantaj sağlayacak. Kendimi birazcık ispat edebilmek adına güzel bir adım olduğunu düşünüyorum.

* Bundan sonra sunuculukla ilgili planlarınız var mı? Bu program biterse sunuculuk yapmayı düşünmüyorum. Bir tek kendi programımı yaparsam isterim. O da, müziğimi kendi orkestram eşliğinde yapar, müzisyen arkadaşlarımı konuk edebilirsem...

'4 YILÇOK ŞEY KATTI'

* İlk albümün ardından uzun bir ara verdiniz...
Evet şu anki müzik piyasasına göre uzun bir dönem. Çünkü insanlar senede bir albüm çıkarıyor. Benim ilk albümüm çıktığında daha 20 yaşındaydım. Bu 4 senede kendime çok şey kattım. Tecrübe, sahne, ticaret, insan ilişkileri ve nasıl davranmam gerektiği konusunda...

* İlk albümde duygusal şarkılar ağırlıktaydı bunda nasıl olacak? Her mevsime uygun şarkı var bu albümde. Ama ilk albüme göre biraz daha hareketli. Serdar Ortaç'ın 'Korkumdan Ağladım' diye çok güzel bir şarkısı var. Bu şarkı daha albüm çıkmadan birçok kişinin favorisi haline geldi. Sibel Alaş, Hakkı Yalçın gibi birçok ünlü isim var. Bunun dışında 'Müjde' ve 'Ucuz Bunlar' isimli iki duygusal şarkının şarkının bestesi bana ait.

* İki duygusal şarkı size ait olduna göre duygusal birisiniz? İlk zamanlar biraz da küçük olduğum için biraz daha duygusaldım. Ama şimdi şarkının sözlerinde, "Her şey bitti diyebilecek kadar ama cesur bir kadın var" diyebiliyorum. İlk albümde 'çiçekler, böcekler ve canım aşkım' diyen bir Bengü vardı. Şimdi sesi ve duygularıyla oturmuş bir Bengü var.

MUSTAFA KIZIL MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Kendinizi beğenin
 ''Siyasetin Ödülleri'' sahiplerini buldu
 Ben bir savaşçıyım kanseri yeneceğim
 120 milyar kâr kaldı asırlık farka ne oldu
 X Large'lar ve kardeşleri...
 Atatürk şıklığın sembolü
 Kırkımdan sonra daha da güzelleştim
 Yaşa başa uygun mezuniyet kıyafetleri
 Etkinlik
HAKAN & UTKU
Ünlüler geçiyor allı yeşilli
-Neredesin oğlum sen? Bu...
Prof. Dr. BENGİ SEMERCİ
Gençlik ve Spor Bayramı
Bugün, 19 Mayıs Gençlik ve Spor...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Karaköy poğaçası
Sütü ılık hale...
Mamografi yaşı: 40
Mamografi yaşı: 40
Memede muayene ile belirlenemeyecek anormallikleri tesbit eden...
Ceviz yemek tansiyonu düşürür
Ceviz yemek tansiyonu düşürür
Amerikan Hastanesi Beslenme ve Diyet Bölümü'nden Diyetisyen Tuğçe...
Botoksun pabucu dama atılıyor...
Botoksun pabucu dama atılıyor...
Güzelliğine düşkün hanımlara müjde! Gençlik aşısı olarak da...
Serim, üç ay yatacak!
Serim, üç ay yatacak!
Home Store'un sahibi Levent Penso'nun oğlu Serim, bir süre...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.