kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
38 yaşındayım ama bir erkekle öpüşünce ne hissedilir bilmiyorum
38 yaşındayım ama bir erkekle öpüşünce ne hissedilir bilmiyorum
Ya Ölümsüz Aşk'taki bir kadın olsaydı?
Güzel olan, daha çok kazanıyor
Seks, sorunları unutmanın en eğlenceli yolu
Kadınların en büyük zaafı: Ayakkabı

38 yaşındayım ama bir erkekle öpüşünce ne hissedilir bilmiyorum

Ailesinin ve toplumun koyduğu 'evlenmeden önce cinsellik olmaz' kuralına uyanlardan Akgül... 40 yaşına merdiven dayadığı halde bekâr. Bir erkekle öpüşmemiş bile. Tek vukuatı var; el ele tutuşmak!.

Akgül, adından da anlaşıldığı ak bir gül... 40'ına yaklaşmasına karşın bekâr. Evlenmediği gibi cinsellikle de tanışmamış. Hatta hiç öpüşmemiş bile! Çünkü başta ailesi olmak üzere toplumun koyduğu "evlenmeden önce cinsellik olmaz!" kuralına uymuş. Bekaretini evleneceği adama, yani kocasına saklamış. "İyi, namuslu, ahlaklı bir kız!" olmayı seçmiş. Eline erkek eli değdirmemiş. Dolayısıyla bakire kalmış. Akgüllerin sayısı oldukça fazla. Her mahallede, her iş yerinde onlara rastlıyoruz. Aslında evde oturup koca beklemiyorlar. Toplumsal hayatın içindeler. Bir meslekleri var, çoğu kariyer sahibi. Bekâr olmaları iş hayatında başarıya ulaşmalarını, yönetici koltuklarına oturmalarını kolaylaştırıyor. İyi para kazanıyorlar. Kazandıkları parayı kendileri için harcadıklarından, maddi durumları da gayet iyi. Çoğunun arabası, hatta evi ve bankada bir miktar parası var. Bol bol seyahat ediyor, geziyor, eğleniyorlar. Evlenecek erkek bulamamaktan şikayetçiler ve artık aradıkları erkeği bulamayacaklarını düşünüyorlar. Yine de evlenmek en büyük hayalleri... Özellikle de çocuk sahibi olmak...

CİNSELLİK DIŞINDA ÖZGÜR
Sırf bu yüzden düzenlerini, rahatlarını bozmaya razılar. Biraz önce belirttiğimiz gibi, bu kadınlar genellikle aileleri ile birlikte oturduğundan maddi sorunları yok. Kendilerine karışan, görüşen de yok. Cinsellik dışında özgürler. Bu yüzden de daha seçici oluyor ve kolay kolay evlenmeye yanaşmıyorlar. Yani her karşılarına çıkan kişiyle evlenmiyorlar. Bu saatten sonra evlenmeleri için ya çok şık olmaları gerekiyor ya da annelik güdüsünün depreşmesi. Aralarında evlilikten ve çocuktan vazgeçen, sadece ve sadece cinselliği yaşamak isteyenler de var. Ölmeden önce ellerine, daha doğrusu vücutlarına erkek eli değdirmek istiyorlar.

AŞKLARIM PLATONİKTİ
İşte Akgül'ün itirafları: "Cinsel hayatım yok benim... Bugüne kadar kimseyle sevişmedim. Soyunup da koynuna girmedim bir erkeğin. Tenim kavrulmadı karşı cinsin yakıcı dudaklarıyla. Çatlamış kurak bir toprağa benziyor bedenim. Nasıl bir duygudur bu; ne hisseder insan öpüşünce ya da sevişince, bilmek istiyorum! Filmlerde seyrettiğim gibi kendimi bir erkeğin kollarına bırakmak, dudaklarımı dudaklarına uzatmak istiyorum! Belki inanmıyorsunuz bana ama gerçek bu. Sahiden hiçbir erkeğe sarılmadım ben! Başımı dayamadım omzuna. Tenimi tenine değdirmedim. Bir erkek eli gezinmedi vücudumda, göğsüme dokunmadı, belimi sarıp sarmalamadı. Üstelik 38 yaşındayım ben! 38 yıldır cinsellik deyince aklıma gelen tek şey, el ele tutuşmak. Tek vukuatım bu! Sanmayın ki hiç aşık olmadım! Oldum elbette. Ama hepsi platonikti. Aslında aşk için yaratılmış kadınlardan biriyim ben. Aşık olmaya aşık kadınlardan. Biliyorum bunu, hissediyorum. Biri karşılık verseydi aşkıma ya da kalbini açsaydı bana, ne müşfik bir sevgili olurdum bilemezsiniz... Lakin tek başıma yaşadım tüm gelgitleri. Kendi kendime güldüm, kendi başıma ağladım. Dertlerimi, üzüntülerimi, sevinçlerimi paylaşacak, omzunda ağlayacak bir sevgilim olmadı..."

KUSUR BENDE Mİ ACABA
Flört etmeden geçiyor gençliği Akgül'ün. En çirkin kızların bile peşinden koşanlar olurken; dalgalı kumral saçları, kocaman yeşil gözleri, boyu posu, endamıyla her görenin dikkatini çeken genç kıza, karşı cinsten hiç kimse yanaşmıyor! "Belki de bendeydi kusur," diyerek nedenlerini şöyle anlatıyor; "Kimi kızlar mıknatıs gibi çekerken erkekleri, ben uzaklaştırıyordum kendimden. Görünmez ve geçilmez bir duvar oluşturuyordum etrafımda. Nedensiz değildi bu davranışım elbette. Ailem yüzünden kendimi izole ediyordum. Tutucu değil ama belli kuralları olan disiplinli bir aileye sahiptim. Özellikle subay olan babam, kışlada askerleri hizaya soktuğu gibi, evde de başta annem olmak üzere hepimize talim yaptırırdı. Ben de kabullenmiştim durumu. Belki de ezilmeye, güdülmeye, yönetilmeye meyilliydim. Hiç karşı çıkmıyordum bu yasaklara. Uymayı erdem sanıyordum. Böylece 'iyi bir kız' olacak, cennete gidecek, madalyalar kazanacaktım. Kazandım işte! Madalyam bozulmayan bekaretim, ödülüm yalnızlığım."

SEDA KAYA GÜLER

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Elif Dağdeviren Hollywood'a el attı
 Tülin ağustosböceği gibi çalışıyor
 Pekkan: Şarkılarımı yıllarca aynı formatta söylemek istemem
 Aman Allah'ım! Bir daha yarışamayacağım
 Çok sıkıldıysanız
 Yaylar rüyada seyahat eder
 Burası Bodrum değil, Çınarcık!
 Ne kadar soğuksa o kadar pahalıdır!
 Sinema camiasını şaşkına çeviren film
 Irmak yeni filmini çekiyor
 İşin ustasından aldığı kurslar rolüne çok yaramış
 Anadolu Ateşi yenilendi
 'Dale Don Dale'yi Parkorman'da canlı dinleyin
 İzel yeni şarkıları Hisar'da tanıtacak
 Zeliha Sunal & Orkestrası eğlendiriyor
 İhanet işine yaradı
 Anne olmaya hazır
 Kabala usulü vaftiz
RAHŞAN GÜLŞAN
Neyim varsa döktüm ortaya
Deniz Akkaya ile aynı karede...
HAKAN & UTKU
İki yeni bomba: Mondragon-Rüştü
Eskiden sıkça duyardık,...
AYŞE TÜTER
Mini kelebekler
Oniki parçalı bir kek kalıbını yağlayın.
Kataraktın ilaçla tedavisi yok, tek çözüm ameliyat
Kataraktın ilaçla tedavisi yok, tek çözüm ameliyat
Kataraktın en bilinen belirtileri, bakılan yerde oluşan bulanıklık ve...
Dünya jet-set'i ile kaynaştılar!
Dünya jet-set'i ile kaynaştılar!
Ender Mermerci ve Ömer Karacan'ın ardından, dünya jet-set'i...
Büyük aşk bitti mi?
Büyük aşk bitti mi?
Ayşe Çavuşoğlu'nun, yaklaşık üç aydır flört ettiği sevgilisi...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.