kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İsminiz ve aşkınız!
İsminiz ve aşkınız!
Sevgi Sözcükleri

İsminiz ve aşkınız!

Adınızın baş harfi ile aşk hayatınız arasındaki bağlantıyı öğrenmek istiyorsanız bu yazıyı satır satır okuyun. Bakalım, bu bilgiler size uyacak mı?.

* A'LAR SABIRSIZ: Adınız, 'A' harfi ile başlıyorsa, ille de romantizm diye tutturduğunuz söylenemez! Daha çok aksiyonla ilgilisiniz. Hareket lazım size, hareket. Flört edecek kadar sabırlı değilsiniz. Eşiniz çok çekici olmalı. Bir şehvet düşkünü olarak siz buna çok önem verirsiniz.

* B'LER DUYGUSAL: Duygusallık, sizin en belirgin özelliğiniz. Mum ışığında yemek, ay ışığında yürümek sizin için ideal. Sevgiliniz size hediye almak zorunda çünkü, bu tür numaralardan hoşlanıyorsunuz. Sevginizi çok iyi ifade ediyorsunuz.

* C'LER FLÖRTÇÜ: Sosyallik paçalarınızdan akıyor. Siz flörtsüz de duramazsınız. Sevgiliniz yandı her an yanınızda olmak zorunda. Tamam duygulu ve duyarlısınız ama seks de önemli degil mi? Biraz bencilsiniz, ne ayıp, sanki eşiniz, sevgiliniz size tapmak zorunda!

* D'LER PES ETMEZ: Kafaya takmaya görün! Onu mutlaka elde edersiniz. İmkansız olsa bile kolay kolay vazgeçmezsiniz. Yardımseverliğin bu kadarı da fazla. Popülerliğinizin kaynağı da bu. Sıfatlarınız şunlar: Seksi, sadık, kıskanç ve bencil.

* E'LER İLGİ İSTER: Seks sizin icin zevkten daha öte bir şey! İş, stres, para, dış etkenler seks hayatınızı olumsuz yönde kolayca etkileyebiliyor. Ama her şeye rağmen asla seks duygunuzu tamamen kaybetmiyorsunuz. İhtiyacınız sürekli ilgi.

* F'LER İDEAL AŞIK: İdeal sevgili, ideal romantik. Sevgilinizi ilahlaştırıyorsunuz. Üstelik bundan zevk alıyorsunuz. Dışarıdan gösteriş düşkünü olarak görülebilirsiniz ama içinizde sıcak bir insan var.

* G'LER DETAYCI: Sizin icin söylenecek iki sözcük: Müşkülpeset ve ayrıntıcı. Statüsü sizden yüksek insanlarla ilişki kurmaya bayılıyorsunuz. Ayrıca bir özelliğiniz daha var, erotizmin zirvesine nasıl ulaşabileceğinizi iyi biliyorsunuz.

* H'LER HEP ARAR: Sürekli bir arayış içindesiniz. Üstelik ne aradığınızı da biliyorsunuz: Sizi her yönden zenginleştirecek bir partner. Onun için her şeyi yapabilirsiniz. Ama buna yatırım gözüyle yapmanız iyi değil. İtiraf edin bazen yapıyorsunuz!

* İ'LER KIRILGAN: Sevilmek için yaratılmış birisiniz. Sevgilinizin size tapması için her şeyi yaparsınız. Ama unuttuğunuz bir şey var, her şeyi hep ondan bekliyorsunuz. Bu kadar çabuk kırılmanızın nedeni bu. Sizin için aslolan güven duygusudur. Seks ise sadece doyurulması gereken bir ihtiyaç.

* J'LER ENERJİK: Müthiş bir fiziksel enerjiniz var. Sevişirken hiçbir güç sizi durduramaz. Partnerinizin yorulması hariç! Sizin için karşı cinsle ilişki bir meydan okuma. Romantik olduğunuz söylenebilir ama sizi asıl ilgilendiren baştan çıkarmak. İdeal aşka inanıyorsunuz.

* K'LAR ŞEHVETLİ: Ketum ve utangaçmış gibi görünüyorsunuz ama son derece şehvetli ve duyarlı bir insansınız. Ama bunu kimseye çaktırmıyorsunuz. Ticari kabiliyetlerinize maşallah. Bu işin bütün ayrıntılarına hakimsiniz. Ciddi görüntünüz insanlarda çekingenlik yaratıyor. Aldatmaktan ve aldatılmaktan nefret edersiniz.

* L'LER TUTKULU: Aşk sizin için tutkuyla eşdeğer. Sevilmekten çok sevmeye önem veriyorsunuz. Birine bağlanmak sizin için çok değerli. Aşk konusunda her alanda başrı garanti. Bu yüzden biraz maymun iştahlısınız. Yeni tatlar deneme potansiyeline sahipsiniz. Tuzlu mu, tatlı mi, ekşi mi? Sevgilinizin işi zor çünkü entelektüel olmak zorunda.

* M'LER DUYGUSAL: Bir ilişkiye girdiğinizde tüm benliğiniz eriyip gidiyor. Seks özgürlüğüne inanıyor gibi görünseniz de bu doğru değil. Birlikte olduğunuz insanı çocuk gibi koruyup, kolluyorsunuz. Ama onun bundan sıkılabileceğini hiç düşünmüyorsunuz.

YARIN: DİĞER HARFLER

Hazırlayan: SEMA KUMBARACI

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 'Belalı Baldız' ekibi ilk bölümü birlikte kutladı
 New York'taki 'Kapalı Çarşı'
 Renklerin dekorasyondaki yeri
 Balat'ta antikanın adresi vesaire
 İstanbul Design Week'05
 Kişiye özel perdeler
 Ariston'dan iki yeni ürün
 Klasik tasarımlar
 Her mevsim yatak seti
 Farklı ve pratik
 Step'ten ev aksesuvarları
 Yataş'tan 3 al 2 öde kampanyası
 Önce nişanlanacak sonra anne olacak
 Jesse James oluyor
 Yorgunluktan bitti
 'En gereksiz' ünlü!
 Taksi içinde parti telaşı...
 Horlama krizi çabuk atlatıldı
 Genç sevgili için boyattı
 Yanlış alarm
 'Gladyatör 2' geliyor
 Fransızlar da onu tanıyacak
RAHŞAN GÜLŞAN
Psikolojimi bozdun Metin!
Ben tutucu bir insanım.
HAKAN & UTKU
Acar çapkın Erdal Acar ne yapmak istedi?
'Photoshop'...
SEDA KAYA GÜLER
Televizyon dizilerinde devrim...
Geçtiğimiz dönemin en...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Köfteli enginar
Taze enginarları...
Düzenli bir tansiyon için 45 dakika 'Kalp Yogası' yeterli
Düzenli bir tansiyon için 45 dakika 'Kalp Yogası' yeterli
Strese karşı etkili olan yoga, aynı zamanda kan basıncını,...
Bembeyaz bir masal başlıyor: Beyaz Gelincik
Bembeyaz bir masal başlıyor: Beyaz Gelincik
atv'nin yeni sezonda ekrana gelecek olan yapımlarından 'Beyaz...
Kendi kendine rol kesiyor
Kendi kendine rol kesiyor
Seyircinin şimdiye kadar kendisinin çektiği filmlerden sadece binde...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.