kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Dünya Kupası
   Son Dakika
   News in English
  » Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Kültür Sanat
   Turizm Rehberi
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Rahsan Gulsan @ SABAH
 

Yatmadan önce 1000 fırça darbesi!

Bitmek bilmeyen bir pazar gecesiydi. Pazar günü çok eğlenmiş, tüm gün motosikletle gezmiş, günü de motosikletten düşerek kapatmıştım. Sağ kolum, sol dirseğim, omuzum ve fren kolunun girdiği göğsüm sızım sızım sızlıyordu. Hemen siz sormadan söyleyeyim; motora bir şey olmadı çünkü, motor benim üzerime düştü! Yatakta bir o yana bir bu yana dönmeye çalışırken, bir yandan da TV kanallarını karıştırıp duruyordum. Dikkatimi Digiturk'ün Elmax kanalında konuşan bir hanımefendi çekti. Adı 'Evlilik Sanatı' isimli programı Selin Özkök Karacehennem isminde evlilik, ilişki ve aile terapisti bir hanımefendi sunuyor. Programında gençlere ve evliliğinde, ilişkisinde problem yaşayan insanlara çeşitli tavsiyeler sunuyor.

SEKS ÇOK MU ÖNEMLİ?
Pazar gecesi yayınlanan programında, izleyicilerden gelen soruları yanıtlıyordu. Şok oldum ve ekrana yapıştım. Amanın, bu da ne? Sanki karşımda annem var ve yatmadan önce onunla ilişkiler hakkında konuşuyoruz. Vallahi annem evlilik terapisti değil ama Selin Karacehennem ile aynı fikirlere sahip ilişkiler konusunda. Karacehennem, izleyicilerine tavsiyelerinde evliliklere yeni bir boyut kazandırmayı planlıyor. Bu mektubu 36 yaşında 15 yıldır evli bir kadın yazmış. Hanımefendi eşini gayet seviyor, ancak son birkaç yıldır cinsel performans düşüklüğü yaşıyor. Anlaşılan bu 'tık' olmayışı hanımefendiyi çok üzüyor ki, evlilik terapisti sayın Özcehennem'den yardım istiyor. Terapistimiz hemen kaşlarını çatarak başlıyor tavsiyelerine: "Kırk yaşına gelmişin, onca zaman geçmiş aradan. Herkesin isteyeceği cinsten bir kocan var. Peki seks o derece önemli mi? Yani bunu sana bir sormam lazım. Biraz seksi az olsa olamaz mı derim? Ama diyorsan ki ben daha fazla istiyorum, sekssiz yapamam, bu bir yaradılış diyorsan görüş meselesidir. Ne söylesem boş. Geçmişini, mazini, çocuklarını düşün. Seksini beğenmiyorsun diye boşamak doğru mu? Bana gelen eski şeylerden biri şöyleydi. Genç bir çiftti. Orada hanım kız iki yaşındaki çocuğa rağmen kocasının sevişme tarzını beğenmiyordu. 'Selin Hanım ben hayatımın sonuna kadar bununla yaşamak zorunda mıyım?' diyordu. Affedersin ama atı alan Üsküdar'ı geçmiş. Herşey bitmiş. İki yaşındaki çocuğa rağmen bana bunları söylüyor. (Burada Selin Hanım kızıyor) Çok üzgünüm ama bu saatten sonra geç değil mi? E, çocuk çıkmış. Ona nasıl anlatacaksın ileride. Kusura bakma ben babanın sevişme tarzını beğenmedim mi diyeceksin?"

AMA KIZ DEĞİLDİ...
Ben gülmekten kendimden geçmiş olduğum için lafın gerisini duyamadım. Ama son tavsiyeler bana da tam bir fırça idi! Karacehennem, ilişkileri anlata anlata hızını alamadı ve evlenmeden birlikte yaşayan kadınlara değindi. Programı sanki tutucu erkekler tarafından finanse ediliyor gibi. Her şeyde kadınlar suçlu, her türlü özeni kadın göstermek zorunda... (süslenmek, gece yatarken güzel gecelikler giymek, kavgada alttan almak vs...) "Bazı kadınlar bazı erkekleri kaçırmamak için gayet rahatlıkla her şeyi yapıyorlar. Serbest serbest aynı evde yaşıyorlar her şeyin sonuna kadar gidiyorlar. Tesadüf bu ya (oh olsun ses tonlamasıyla) ilişki yürümüyor iki- üçbeş aynı şeklide devam ediyorlar. Sonra zamanı gelip de çok anlaştığımız biri çıkınca; ne yazık ki İsviçreli'sinden, Amerikalı'sına hatta Türk'üne kadar benim kulağıma 'ama kız değildi' diye fıslayıveriyorlar. Erkekler bunu bir kusur olarak görüp bana gösteriyorlar. Dikkatli gitmek lazım!"

AĞLAMAK İSTİYORUM
İşte burada Selin hanım coşuyor. Ben de sanki annemden yatmadan önce 1000 fırça yiyorum. Ağlamak istiyorum sayın okurlar. Üstelik kadın sadece annem değil zaman zaman da anneannem tadında konuşuyor. Hani bazı filmlerde televizyondaki şahıs, doğrudan televizyon izleyenle konuşur ya, sanki ben de böyle bir filmin içindeyim. Sanki Selin Hanım televizyondan elini çıkarıp parmağını bana sallayarak, "Efendi ol, kendini kullandırma, ayrıca nedir bu evin hali? (Parmağını televizyon sehpasına sürüp) Aylardır toz almadın herhalde" diye bağıracak. Şaşkınım... Bir de galiba gülmekten bayılacağım...

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Erol Köse, kömür gibi yanıyorsa bize ne?   / 06-06-2006
 Çamaşırlarımız Ipod'da karışsın!   / 01-06-2006
 Hayata başlarken şartları sen koymadın...   / 30-05-2006
 Küçük mor sevgilim   / 25-05-2006
 Ve MTV, RTÜK'le tanışır   / 23-05-2006
 Size anne diyebilir miyim?   / 18-05-2006
 Karpuz kabuğu havuza düştü!   / 16-05-2006
 Kokoş, Kokosh'ta sahneye çıkar!   / 11-05-2006
 Lastik yüzlü Riccon'dan dünyada dört tane var   / 09-05-2006
 Daha ne yapılabilir ki?   / 04-05-2006
RAHŞAN GÜLŞAN
Yatmadan önce 1000 fırça darbesi!
Bitmek bilmeyen bir...
HAKAN & UTKU
İnsandık bakteri olduk
İnsan vücudunda 100 trilyon...
AYŞE TÜTER
Şehriyeli hindi but kapama
Hindi but, soğan, karabiber,...
Annelik yaşı sınırlanmalımı?
Annelik yaşı sınırlanmalımı?
Geç yaş anneliğin yasaklanması tıp dünyasında da tartışılıyor, ancak...
Küresel yaşam hasta ediyor
Küresel yaşam hasta ediyor
'Koş' diyorlar koşuyoruz, 'ceviz ye' diyorlar yiyoruz. Ama yine de...
Üç dünya devi Nişantaşı' Nişantaşı'nda
Üç dünya devi Nişantaşı' Nişantaşı'nda
Dolce & Gabbana'nın yaratıcıları Domenico Dolce ve Stefano Gabbana...
Yuvaya döndü!
Yuvaya döndü!
Podyumların yanı sıra ekranlarda da kariyer yapan Sinem Güven...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.