kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
  » Yazarlar
   News in English
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Kültür Sanat
   Turizm Rehberi
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Ozyilmazel @ SABAH
SMS:
4122-AYSE MESAJ
 

Gizli partisi konseri solladı

Ah nerede, vah nerede, Rose burada Guns nerede? Guns N' Roses gelecek dediler, bünyeyi 6.5 şiddetinde depreştirdiler. Eski günlerin hatırına bizi Kuruçeşme Arena'ya diktiler. Hey yavrum hey! Gerçi Guns N' Roses'dan geriye kalan sadece solisti Axl var ama biz onun taytlı kalçasına, iç tırmalayan sesine kurban olmadık mı? Sivilceli yeni yetme halimizle top model Stephanie Seymour'lu kliplerine aval aval bakmadık mı? Ayy acaba izdiham olacak mı? Guns N' Roses, Sting'i sollayacak mı?

İKİ SAAT BEKLETTİ
Konsere yarım saat kala, bileğimizde mavi bantlarla içerideyiz. Mavi bant, sahnenin sağındaki basın ve davetli bölümüne girebilmek için. Ön taraf dolu, arkalar tenha. Kıyafetlerde ve saçlarda siyah hakim (nerede benim sarışın ablalarııım? Valla yerimi yadırgarım). Davetli bölümünde kimler var? Sesiyle tüyleri diken diken eden kadın Şebnem Ferah, 'şirket mirket anlamayan' Mor ve Ötesi-Harun, Burcu Güneş, yanındaki Türk arkadaşıyla neden İngilizce konuştuğu anlaşılamayan (!) Pelin Batu. Çok şükür Teoman da elinde sigarasıyla giriş yaptı, ünlü tayfası bu kadardı... Saat dokuz oldu sahne boş. Dokuz buçuk; boş. On; hâlâ boş. Guns N' Roses yok, seyircide merak çok! Dedikodu gırla; yok Axl uçağı kaçırmış, yok organizasyonda problem varmış çıkmayacaklarmış. Bekle babam bekle... Meğer kuliste Brezilyalı bir güzelle kırıştırmaktaymış! (Terbiyesiz...)

DRACULA SLASH!
Allah sizi inandırsın tam iki saat dikildik. Hıncalım'ın geç başlayan konserdeki zarar hesabı vardı neydi ya? Hah! Kişi sayısı çarpı bekleme süresiydi. Yani beş bin çarpı, yüz yirmi. Çarpın gari... Öyle kayıplardayız yani. Neyse... Biri beni tokatlasın, bu Axl olamaz! Bodyci kılıklı bir şey oldu. Adam Axl değil, '24' dizisindeki Kiefer Sutherland mübarek. Sonra yeni gitaristi Slash olacağım derken Dracula'ya dönmüş, o diz altı kırmızı çoraplar ne yahu? İlk yarım saat bu Axl mı? yoksa kopyası mı tartışması aldı yürüdü. Guns N' Roses, Axl'a rağmen fevkaladenin fevkinde amatördü. Meraklısını kesmedi. Bu arada 'After Party' fısıltıları başladı. İstanbul ahalisi Guns N' Roses'ın konser sonrası parti vereceğini duymuş, kudurmuş! Organizatörlere günlerdir 'Allah rızası için bana bir after party davetiyesi' telefonları yağıyormuş. Yüzlerce dolar teklif edenler, günde on kere arayanlar, neler neler? Dediler, parti yeri konserde açıklanacak ve çok gizli. Bir görevli kulağıma eğildi 'Sortie' dedi. Ben 'aman kimseye çaktırmayayım' derken ne göreyim; önüm arkam sağım solum herkes birbirine "Sortie'de buluşuyoruz" diyor. Konser biter, hemen Sortie'ye. Supperclub kapatılmış, kapıya bodyguardlar dayanmış, beyaz bilekliği olmayan giremiyor. Bilekliğimizi edindik, daldık içeri. Oooo! Mini elbiseli, bol dekolteli, saçlarını sağdan sola savuran sosyetik kadınlar hazır ve nazır. Hani özel partiydi? İstanbul'da kim varsa orada, tahminim gelmeyenler de Bodrum'da... Saat bir buçuk gibi grup geldi. Dracula gitarcı Robin turuncu şalıyla bizi ısırır mı acaba? Yine de dayanamadım; dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sırf Slash'e benziyor diye usulca sokulup 'merhaba' dedim.

AAA! BURCU BAYILDI
Öyle bir sarıldı ki; kemiklerim kırılacak sandım! Bu arada grubu gören ablalarda da adamlara sokulmalar, seksi danslar falan... Aaa başımıza gelenler! Yanımda dikilen manken Burcu Çağrı pat diye bayılmaz mı? İki adam karga tulumba götürdü! E kızım, bu kadar da içilir mi? Amaan Axl da yok. Valla "Ben bu kadar nikah memurunu beklemem, üçte kaçarım" dedim. Sonra öğrendim; Axl sabaha karşı dört buçukta taksiyle teşrif etmiş. Türk mankenlerini görmek istemiş. Bütün gece en bakkalından hip-hop çaldırmış, hip-hop dansları yapmış (Oh my God!), Deniz Akkaya'yla kaynatmış. Grup, suşi yemiş, 25 şişe şampanya içmiş... Axl, Deniz Akkaya ile Sortie'den ayrılıp, Ortaköy Radisson SAS Oteli'nin orada inmiş... Gerisi Allah kerimmiş...

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Sean Paul'ü Helin mi kaçırdı?   / 12-07-2006
 Poseidon'dan kaçan Cadde'ye tutulur   / 10-07-2006
 Butik otel üstü Alaçatı   / 07-07-2006
 Güzide geçer Yeşim bakar...   / 05-07-2006
 Bikkini Adası patladı!   / 03-07-2006
 Doyamadık baka baka işte Paul Anka!   / 30-06-2006
 Kano, jet ski, banana eğlenirsen ne ala!   / 28-06-2006
 Süreyya kurtaramaz bu hesapla olmaz!   / 26-06-2006
 Bikinim haşema sen turiste bakma!   / 23-06-2006
 Biri Türkbükü'nü gözetliyor   / 21-06-2006
AYŞE ÖZYILMAZEL
Gizli partisi konseri solladı
Ah nerede, vah nerede,...
HAKAN & UTKU
Sağlıkta tasarruf genelgesi
Hükümet, sağlık...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Piliç kumpir
Patatesleri soymadan...
Asıl suçlu havuz değil, ıslak mayo
Asıl suçlu havuz değil, ıslak mayo
Yaz aylarında artan mantar enfeksiyonlarının sorumlusu olarak hep...
Ekmeğin sağlıklısı mayalanmış olanı!
Ekmeğin sağlıklısı mayalanmış olanı!
Besinleri hazırlarken ve pişirirken bazı püf noktalarını bilirseniz...
Şarkılarımın hiçbiri basit değil!
Şarkılarımın hiçbiri basit değil!
'Tek Taşımı Kendim Aldım' albümüyle hayranlarını hop oturtup, hop...
Çeşme şenliğine Musti dopingi
Çeşme şenliğine Musti dopingi
Pop müziğin sevilen sesi Mustafa Sandal, yarın gece Çeşme Anfi...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.