kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
'Oryantal Star'da piştiler 'Süper Sabah'a geçtiler
'Oryantal Star'da piştiler 'Süper Sabah'a geçtiler
Elenen yarışmacı stüdyoyu bastı

'Oryantal Star'da piştiler 'Süper Sabah'a geçtiler

Reyting re korları kıran 'Oryantal Star'da jüri üyeliği yapan Kibariye ile Tanyeli, yakında 'Süper Sabah' adlı bir programla atv izleyicilerinin karşısında olacak. İki ünlü, iyi bir ikili olduklarını ve yeni programlarıyla sabahlara damgalarını vuracaklarını söylüyor.

Oryantal Star' adlı yarışmada jüri üyeliği yapan ve iyi bir ikili olma yolunda büyük bir adım atan Tanyeli ve Kibariye yine atv'de yayınlanacak 'Süper Sabah' adlı bir programla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Ekranların yeni ikilisiyle 'Oryantal Star' maceraları ve hafta içi her gün yayınlanacak yeni programları hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik...
* Oryantal Star'a başlarken bu kadar ilgi göreceğini tahmin ediyor muydunuz? Tanyeli: Ben bekliyordum çünkü Türk halkı olarak dansa meraklıyız. Kibariye: Ben bundan önce şarkı yarışmaları için de jüri üyeliği teklifi almış ama kabul etmemiştim. Burada çok iyi bir ekip kurduk ama yine de bu denli bir ilgi beklemiyordum. Başlarda bu iş tutar mı tutmaz mı diye endişeliydim. Fakat yarışma öyle bir duruma geldi ki, 'artık götürdük malı' diyorum!

BİRİ ANAÇ DİĞERİ SERT
* Elemelerde bazen acımasız eleştiriler yapabiliyorsunuz... K:
Jüri koltuğuna beni, kara kaşım kara gözüm için oturtmadılar. Tabii ki eleştireceğim. Yeri gelecek yarışmacıları ağlatacaksın. Zamanında beni de çok ağlattılar ama bu sayede kıvama girdim. Geçmişte ustalarım beni uyarırdı. Şimdi de biz yarışmacıları uyarıyoruz. T: Aslında Kiboş çok vicdanlı davranıyor. Kimseyi ağlatmıyor. Dışarıda Kiboş'un eleştirilerini daha yumuşak ve anaç, beni ise sert buluyorlar. Aslında ben de çok vicdanlıyım ama yarışmanın sonunda bir oryantal star çıkacağı için yarışmacıları yalnızca danslarıyla değil bir bütün halinde ele alıyorum. O yüzden de bazen acımasız oluyorum.
* Elemeler boyunca sizin de zor durumlarda kaldığınız anlar oldu. Sık sık ağlarken ekranlara yansıdınız... T: Benim hayatımın çok ağır bir hikayesi var. Dansçı kimliğim olduğu için, insanlar hiçbir şey söylemeden sadece dans ederek duygularını bana ifade edebiliyor. Ruhen onları anlıyorum ve o anda bitmiş bir kadın oluyorum. K: Ben de aşırı derecede duygusalım. Bugüne kadar hiç kalp kırmadım ve kırılmadım. Kırılırsam da kırarsam da çok üzülürüm. Ama star arıyorsak, üzüleceğimiz ve üzeceğimiz anlar olacak.

BİZİM ÖDÜLÜMÜZ SEVGİYDİ
* Sizin favori adaylarınız kim? T:
Reyhan ve Ayşegül'ü beğeniyorum. Naime ve Olga da iyi. Olga hem güzel hem de çok hırslı. K: Gülbahar olabilir. T: Ben onun dansını çok beğenmiyorum ama ışığı var. Yaşı küçük olduğu için kendini eğitirse ileride iyi bir oryantal olabilir. Ancak yarışmadan birinci çıkabileceğini zannetmiyorum.
* Yarışmanın oryantal dansa getirileri ne olacak? T: Daha eğitimli, daha çağdaş ve bu dansı yurtdışında tanıtabilecek insanlar ortaya çıkacak. O yüzden kızlarımız çok şanslı. Bizim zamanımızda 'Oryantal Star' yarışması yoktu. Yarışmanın sonunda verilecek altın kemere takığım ben. Bilseydim normal bir oryantal gibi yarışmaya ben de katılırdım! K: Gerçekten kızlarımız çok şanslı. Aslında yıllardır bizler de altın kemerin, 50 milyarın, arabanın en kralını aldık. Çünkü halkın ödülünü, insanların sevgisini kazandık. Ben buna çok değer veririm. Bence en değerli ödül budur.

TANYELİ ELİMDE BÜYÜDÜ
* Birkaç ay öncesinde böyle ikili olarak bir program yapacağınızı düşünüyor muydunuz? K:
Aslında aklımdan hiç geçmiyordu. Bugüne kadar işlerimi tek başıma yapmışımdır. Yıllar sonra ilk defa ikili olarak çalıştım. Daha önce Mehmet Ali Erbil ve Çiğdem Tunç'la beraber aslanlar gibi bir program yapmıştık. Şimdi de Tanyeli'yle aslanlar gibi bir program yapacağız. Biz birbirimizi kırmıyoruz. T: Kibariye ile beraber bir program yapacağım aklımın ucundan bile geçmiyordu. Onunla çalışacağımı duyunca çok sevindim. K: Ben de, ben de, ben de...
* Birbirinizi nasıl buluyorsunuz? T: Birbirimizi zaten çok seviyorduk. Kibariye'ye kurban olurum ben! İzleyici doğallığımızı görünce, bizi izlemeye başladı. Kibariye ile birlikte olmak benim için bir gurur. K: Tanyeli'yi çok kötü buluyorum. Ama ne yapalım idare ediyoruz. Katlanacağım buna. Şaka bir yana, o benim canım arkadaşım. Tanyeli'nin çocukluğunu biliyorum. Annesi çok iyi arkadaşım zaten. Elimde büyüdü diyebilirim. Tanyeli şu camianın ilklerinden biridir. Kalbine hayran olduğum bin insandır. Onunla program teklifi geldiğinde hemen evet dedim. Çünkü onun içini dışını biliyorum. Yoksa başka biriyle yaparsın seni yer bitirir ve sana fenalık geçirtir. Elinde sözleşme olduğu için bırakıp gidemezsin ve iş bir kabusa dönüşebilir. Zaten öyle biri olsaydı kabul etmezdim. Tanyeli ruhu temiz bir kızdır. Onunla kafalarımız uyuşuyor. Bu uyum yeni programımızda daha çok ortaya çıkacak.

ÇOK İDDİALILAR
* Oryantal Star'ın dışında atv'nin yeni programı 'Süper Sabah'ta da beraberliğinizi devam ettiriyorsunuz... Nasıl bir program bekliyor izleyicileri? K:
Ben programın içeriğinden bahsetmeyeceğim. Programa nazar değer diye bu konuda konuşmak istemiyorum. T: Kiboş anlatmak istemiyor. Koskoca Kibariye, elbette vardır bir bildiği... Ama ben gençliğin verdiği dinamiklikle hemen dedikoduya başlamak istiyorum. 'Süper Sabah' harika bir program olacak. Evin tüm yükünü üstlenen, gün boyu koşuşturup duran ev hanımlarına harika sürprizlerimiz olacak. Çok fazla ödül dağıtacağız. Bizi izleyenler hem eğlenecek, hem kazanacak, hem şarkı söyleyecek, hem dans öğrenecek, hem de zayıflayacak. Ayrıca Aslı Nasuhbeyoğlu da astroloji ve rüya yorumlarıyla programa renk katacak.

MUSTAFA KIZIL MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 'İmkansız Aşk' için partner buldu
 'Oryantal Star'da piştiler 'Süper Sabah'a geçtiler
 6 yıl aradan sonra podyuma çıkacak
 Yakalanınca paniklediler
 Denktaş'ın Bodrum keyfi
 Broadway İstanbul'da
 Dünyanın ev seksi babaları
 Yeni film 2008'de vizyonda
 Kaya kadar sağlamım
 30 gün evde kapalı kalacak
 Avukatlar çarpışacak
 Bettina haysiyetsiz bir hayat sürüyor
 Gülşen hayranları Reha'ya karşı
 Demi Moore için 'adrese teslim takı'
 Halk Ne Diyor?
RAHŞAN GÜLŞAN
Ona bir şey olmaz!
Uzun süredir Türkçe albüm yapmadı,...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Bulgurlu hindi bonfile
Derin bir...
Çocuklar bol su içmeli taze meyve yemeli
Çocuklar bol su içmeli taze meyve yemeli
Havaların ısınmasıyla çocuğunuzun beslenme alışkanlıkları değişim...
Çapkın 'Don Juan'lar yoksa seks hastası mı?
Çapkın 'Don Juan'lar yoksa seks hastası mı?
Çevrelerinde zeki, başarılı, çalışkan ve karizmatik olarak...
Kedi-köpek krizini aşıp barıştılar!!!
Kedi-köpek krizini aşıp barıştılar!!!
Süperstar Ajda Pekkan bir şarkısında "Yeniden başlasın burada...
Kenan coşturacak...
Kenan coşturacak...
İlk butik tatil köyü olma özelliğiyle açılan ve sosyetenin gözdesi...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.