kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yuksel Aytug @ SABAH
SMS:
4122-YA MESAJ
 
Allah'a şükür sezonu açtık!
Su altında sünnet
Hem ayıp hem de komik!
Bravo Uğurkan Erez
Zap'tiye
Ne demiş?
Gaf kürsüsü

Allah'a şükür sezonu açtık!

Köşemizi şenlendirmek için reklamdaki delikanlı gibi "Turkcell Süper Liiig, artık başlasııın" diye yalvar yakar olmuştuk ya, haksız değilmişiz. Spor programları başladı, köşemize renk geldi. İşte spor programlarından inciler: Dünya Kupası yayınlarının yıldızı Ümit Aktan, Kanal 1'deki Lig De Lig programına bir başladı, pir başladı... İlginç benzetmeleriyle ünlü Aktan, bakın Galatasaray'ı nasıl değerlendirdi: "Hani Ümit Davala, 'Fenerbahçe'den cacık bile olmaz' diyordu ya... Bu Galatasaray'dan cacık olur. Galatasaray geçen sene şampiyon olmadı, en iyi ikinci kupasını aldı, MAMPİYON oldu. Şu Hasan Şaş ile Necati'nin kavgaları kabak tadı verdi. Hasan Şaş, Necati'ye bir ağız burun girişip dövse de biz de rahatlasak..."

AKDAĞ PİŞMAN
NTV'deki 90 Dakika programında sunucu Fuat Akdağ, stüdyodaki yorumculara "Sizce haftanın olayı nedir?" diye sordu ama sorduğuna soracağına pişman oldu. İşte yanıtlar: HINCAL ULUÇ: Bence haftanın olayı senin aşırı kilo alman Fuat!.. HAŞMET BABAOĞLU: Bence güneş, deniz ve yeşillikler, turkuaz renkler... (Babaoğlu tatilden yeni dönmüştü.)

TARİH KIRAN DA NE OLA Kİ?
Star TV'deki Telegol'de de cümbüş vardı. Başarılı sunucu Sabri Ugan, sabahın ilk saatlerine dek uzayan programda bir ara "Telefon hattımızda TARİH KIRAN var" dedi. "Ne oluyor?" diye koltuğumdan doğruldum ki, arayan kişinin Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Kıran olduğunu anladım. Spor Müdürü Serhat Ulueren ise Kıran'a, "Sevgili Kutlualp, Başkan Aziz Yıldırım sizin de mi locanıza el koydu?" diye sordu. Sanırım telefondakini Hakan Bilal Kutlualp sanmıştı! Programın neşe kaynağı ise sempatik hareketleriyle dikkat çeken Boluspor Kulübü'nün başkanı Yılmaz Becikoğlu'ydu. Tavırlarıyla Samsunspor'un eski başkanı Hasbi Menteşoğlu ve Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Muhittin Öztürk'ü anımsatan Becikoğlu, program uzayınca koltuğunda şekerleme yapmaya başladı. Becikoğlu'nun son bölümde kalkıp Serhat Ulueren'i öpmesini ise rüyasında ak sakallı bir dede görmesine yordum!

HAKEM TRİBÜNDEN YÖNETİR Mİ?
TGRT'nin yayınladığı Amsterdam Kupası maçlarında da tuhaf cümleler vardı. Manchester United - Porto maçını yorumlayan Ekrem Özdamar, "Hakem iki takımın arasında maçı yönetiyor" deyiverdi. E zaten ben bugüne kadar maçı tribünden yöneten bir hakem görmedim ki! Ajax-Inter maçını anlatan Bilgehan Demir ise "Başarısız bir hatalı pas Gabi'den" dedi. Acaba bugüne kadar kaç tane "başarılı hatalı pas" görmüştü, merak ettim. atv'deki Santra'da ise Ahmet Çakar, Erman Toroğlu'nu nasıl motive ettiğini şöyle anlattı: "Erman önemli bir maç yönetiyordu, ben de evde televizyondan izliyordum. Bir gol kararı verdi ama pozisyon ofsayt tartışmasına açıktı. Baktım, Erman da tereddüt yaşıyor. Devre arasında çağrı cihazından mesaj gönderdim. 'Ofsayt yok, gol kararı doğru, aynen devam' dedim. Maçtan sonra Erman beni arayıp, teşekkür etti. 'Vallahi kafam o pozisyona takılmıştı. Beni çok rahatlattın' dedi."

'MARATON' AKVARYUMA DÖNDÜ
Bu arada Lig TV'deki Maraton'un yeni dekorunu beğenmedim. Açık mavi, gri ve beyaz tonlarının kullanıldığı, fotoğraf figürlerinin seçilemediği uçuk fonun önünde Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu da gri ve beyaz giyinmeyi tercih edince Maraton stüdyosu, Digitürk'teki radyo kanallarında kullanılan akvaryuma döndü. Ama hiç olmazsa oradaki balıklar rengarenkti.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Uyuşturucu Star ne zaman yapılacak?   / 09-08-2006
 Çalkala Türkiye Çalkala   / 08-08-2006
 Fuhuş haberlerine dikkat!   / 06-08-2006
 Bu yarıştan sadece pop model çıkar   / 05-08-2006
 Erol Evgin ve muhteşem saz arkadaşları   / 04-08-2006
 İsrailli pilot, Piyanist'i izleseydi   / 03-08-2006
 Turizmi kurtaracak formülü buldum!   / 02-08-2006
 Hem ağlarım hem sallarım   / 01-08-2006
 En kolay iş mizah yazarlığı   / 30-07-2006
 Mor menekşe solarken...   / 29-07-2006
YÜKSEL AYTUĞ
Allah'a şükür sezonu açtık!
Köşemizi şenlendirmek için...
'İmkansız Aşk' için partner buldu
'İmkansız Aşk' için partner buldu
Ebru Gündeş, 'İmkansız Aşk' isimli TV dizisi ile oyunculuğa dönmeye...
'Oryantal Star'da piştiler 'Süper Sabah'a geçtiler
'Oryantal Star'da piştiler 'Süper Sabah'a geçtiler
Reyting re korları kıran 'Oryantal Star'da jüri üyeliği yapan...
Kedi-köpek krizini aşıp barıştılar!!!
Kedi-köpek krizini aşıp barıştılar!!!
Süperstar Ajda Pekkan bir şarkısında "Yeniden başlasın burada...
Kenan coşturacak...
Kenan coşturacak...
İlk butik tatil köyü olma özelliğiyle açılan ve sosyetenin gözdesi...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.