kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Babam ve ben bu film ile sonsuzlaşacağız!
Babam ve ben bu film ile sonsuzlaşacağız!

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın hayatı film olacak ve kralın küçük oğlu Mehmet Aslan Mehmet Aslan da kendini oynamak için kamera karşısına geçecek. Filmin yapımcısı Fatih Aksoy'un önündeki en büyük zorluk ise hangi assolisti hangi oyuncunun canlandıracağı....

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın hayatı, sinema filmi olacak! MED Yapım'ın yapımcılığında beyazperdeye yansıyacak olan filmin, şu sıralar bir yandan senaryosu yazılırken, bir yandan da oyuncu kadrosu oluşturuluyor. Ancak MED Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy'un son zamanlarda kendisine en çok yönelttiği soruların başında, hangi assolisti hangi oyuncunun canlandıracağı geliyor... Filmde yer alması gereken Müzeyyen Senar, Behiye Aksoy, Gönül Yazar, Muazzez Abacı, Emel Sayın ve Sibel Can gibi ünlüleri canlandıracak oyuncuların belirlenememiş olması, Aksoy'un aklını karıştırıyor...

ŞÖHRET OLMAYI SEÇMEDİM
Babası Fahrettin Aslan'ın hayatının ele alınacağı filmde rol almaya hazırlanan oyuncularından biri de, Gazinocular Kralı'nın küçük oğlu Mehmet Aslan. 'Genç Aslan', geçen yaz Sinan Çetin'in yönettiği 'Yankee Go Home'da rol alarak ilk sinema deneyimini yaşamıştı. Aslan, şu anda da yönetmenliğini Olgun Arun'un üstlendiği 'Çılgın Dersane'de romantik aşık Kerem'i canlandırıyor. Hande Ataizi, Tuba Ünsal, Cüneyt Arkın ve Mustafa Topaloğlu ile kamera karşısına geçen Aslan, babasının anlatılacağı filmde rol almanın kendisi için çok önemli olduğunu söyledi.

* Oyunculuk küçüklüğümden beri yapmak istediğim bir işti. Paris'te okurken oyunculuğumu geliştirmek için Moliere Entistüsü'nde tiyatro oyunlarında rol aldım. Oyunculuktan zevk alıyorum ama bunu birinci derecedeki işim, geçimimi sağlayan bir meslek dalı olarak görmüyorum. Ancak elbette rol aldığım yapımlardan belli bir ücret alıyorum.

*
Sinema filmlerinde rol almak çok önem taşıyor benim için. Çünkü sonsuzlaşıyor insan. Üstüne üslük bu benim öz babamın filmi... Rüyalarımı süsleyen roller ise Metin Oktay ve Fatih Sultan Mehmet.

* Şöhret olmayı ben seçmedim. Fahrettin Aslan'ın oğlu olmamdan dolayı şöhret beni buldu. İyi bir şöhret yakalarsam insanlar beni sevip saygı duyacak. Bunları elde ederken, birçok konuda fedakarlık yapmam gerekecek. Bu fedakarlığı şimdiden göstermeye başladım. Özel hayatımı istediğim şekilde yaşayamıyorum ama bunu çok da dert etmiyorum. Hayatımı dengelemeyi öğrendim, o dengeyi bir ölçüde kurdum diyebilirim.

MİRASYEDİ BİR ZIPÇIKTI DEĞİLİM


* Babamdan kalan serveti yemiyorum. Ticaret yapıyorum. Mirasyedi zıpçıktı biri değilim. Babamın servetine servet katmaya uğraşıyorum. Kendi kazandıklarımı yiyorum. Babamdan kalan servet ve işler, hayata tutunmamı kolaylaştırdı. Kabul ediyorum; yola başından çıkmadım, işim daha kolaydı. Ama babamdan kalan parayı kumar masalarında mı yiyorum, içki alemleri mi yapıyorum? İnşaat sektöründe varım, turizm sektöründe varım, gayrimenkul sektöründe varım. Bu sektörlerde büyümek için uğraşıyorum. Ayrıca bulunduğumuz yeri korumak, sıfırdan başlayıp sağlam bir yerlere gelmek kadar zor.

* Bana ailemizden bir tek İsmail ağabeyim yardımcı oluyor. Başka kimseden destek almıyorum. Babamın kurduğu şirketleri ortaklarımız ve ikimiz yürütüyoruz.

*
Bazı yakınlarım, oyunculuk yapmama karşı! İki işi birden yürütmemin zor olacağını düşünüyorlar. Ama şimdilik yürüyor. Öyle bir karar aşamasına gelirsem tabii ki oyunculuğu bırakmam gerecek...

* Tuba Ünsal hiçbir zaman, hiçbir suretle sevgilim olmadı. Ne geçmişte, ne de yakın zamanda. Benim bir sevgilim var, Yalın'ın bir sevgilisi var. Bu nasıl bir yakıştırmadır? Biz neyiz? Seks köleleri mi? Tuğba da ben de seks kölesi değiliz!

*
Kendimi hiçbir zaman karşı cinsin bir avı olarak görmedim. Büyüklerimiz bizi o konularda uyarmıştır, ben de hep dikkatli oldum. Şu andaki sevgilime aşık olduğum için güzel bir ilişki yaşıyorum. Aşık olduğum kız, benimle neden ilişki yaşadığını hesaplayacak.

MEHMET ÇALIŞKAN - MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Kimsesiz çocuklara güzel bir ev yaptır!
 Sosyete sıcak havaya koştu
 Funda'dan 'erken' bayram konseri
 'Gönül Yarası' ağlattı
 Bayramlık yunuslar
 Babam ve ben bu film ile sonsuzlaşacağız!
 Üç yeni proje 2007'ye hazırlanıyor
 Bilginer'le çalışmak ders gibi
 Yıllanmış evliliklere özel cinsellik önerileri...
 İki yıl önce boşanıp beraber oturalım dedim
 Uyumu kıyafette de yakaladılar
 Kimono ona çok yakıştı
 Jolie'ye özendi
 Halk ne diyor?
RAHŞAN GÜLŞAN
Her Şey Çok Güzel Olacak-2
Cem Yılmaz'ı ilk kez Leman'da...
ÖZAY ŞENDİR
İspiyoncu vekil olur mu?
Çoğu insan için birini...
AYŞE TÜTER
Vişneli ekmek tatlısı
Keskin bir mutfak makasıyla...
SEDA KAYA GÜLER
Bir telefon konuşması
Hüsnü Şenlendirici'yi klarneti...
Aşkınızın bitmesi de sürmesi de sizin elinizde
Aşkınızın bitmesi de sürmesi de sizin elinizde
'Evlilik aşkı öldürür mü?' Hayatlarını birleştirmek isteyen her...
Oğlum beni çıldırtacak
Oğlum beni çıldırtacak
* Ben 27 yaşındayım. 4 yaşında bir oğlum var. Çok zeki bir...
Topyekün yurtdışına göçtüler!
Topyekün yurtdışına göçtüler!
Hiçbir tatil fırsatını kaçırmayan İstanbul'un elitleri, Şeker...
Yeni anneler tatile bebeklerini götürmedi
Yeni anneler tatile bebeklerini götürmedi
Çiçeği burnunda anneler Esra Dinçkök ile Nazlı Öztarhan, bu bayram...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.