kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
' Filmimde Cem'in oynamasını istiyorum
' Filmimde Cem'in oynamasını istiyorum
Karım öpüşsün istemezdim!

' Filmimde Cem'in oynamasını istiyorum

'Evim Güzel Evim' adlı dekorasyon programıyla atv izleyicisiyle buluşan Cem Davran, kendi filmi üzerinde çalıştığını, mayıs ayında da yönetmen koltuğuna oturacağını söylüyor. Davran'ın filmi için görüşmeyi düşündüğü isimse 'Çok kıymetli bir adam' dediği Cem Yılmaz....

atv ekranlarında 'Evim Güzel Evim' adlı dekorasyon programının sunuculuğunu üstlenen ünlü oyuncu ve sunucu Cem Davran, kendi filmi için hazırlanıyor! Yedi yıldır bir sinema projesi içinde yer almayan Davran, bu süre zarfında en az 10-15 film projesini geri çevirdiğini; mayıs ayında kendi sinema filmini çekeceğini söylüyor. Ünlü oyuncunun filminde oynamasını istediği isimse; adaşı Cem Yılmaz... "Benim gibi adamı taşımak çok zordur, er kadının harcı değildir" diyen Davran, bir aşk evliliği yapmasa da, eşinin kendisi için dünyadaki 'bir numara kadın' olduğunu belirtiyor: "Zaman zaman beni kıskanıyor. Böyle bir adamı taşımak yürek ister! Kaç kadında böyle bir cesaret var? Bu benim hayatımdaki kadınla ilişkimi çok net açıklayan bir şeydir..."

*
2000 yılından bu yana sinema filminde oynamıyorsunuz. Bu küskünlük neden?
2000'de 'Balalayka'yı çektim. Yedi yıldır reddettiğim film sayısı en az 10-15. Son günlerde vizyona giren filmlerden en az 3-4'ünü reddettim. Beni kabul ettiklerimle değil ama reddettiklerimle daha iyi anlayabilirsiniz. Ama mayıs ayında kendi çekeceğim bir sinema filmim var. Senaryo üzerinde çalışılıyor. İstediğim hale gelmezse, çekmeyeceğim.

BENDE TÜRKÜCÜ HİKAYESİ YOK!
* Sinema filmleri, artık ya sevişme sahneleri ya da sansasyonlarıyla konuşuluyor. Türk Sineması sizce neden bu hale geldi?
'Kahpe Bizans' bu işin zirvesini yaptı. Yani sette her gün minimum 20 gazeteci vardı. Bu işe son noktayı aslında biz o filmle koymuştuk. Dolayısıyla bu olayları yanlış buluyorum. Filme zarar veriyor. Benim o filmde çok sevişme sahnem, hatta çırılçıplak soyunduğum sahneler vardı ama kullandırtmadım.

* Sizin yapmak istediğiniz sinema filminde kimler oynayacak?
Cem Yılmaz'ı çok beğeniyorum. Ona senaryomu sunup bir beyin jimnastiği yapacağım.Yakın zamanda bir araya geleceğiz. O çok kıymetli bir adam.

* Birçok ünlünün hayatı gerçekten dramlarla dolu. Sizin nasıl bir çocukluğunuz ve aileniz vardı?
Trajik, türkücü hikayesi yok bende! Mutlu bir çocukluğum ve düzgün bir ailem vardı. Ortalama bir tipim aslında...

* Geçtiğimiz yıl babanızı kaybettiniz. Bu sizde bir travmaya neden oldu mu?
Babamı kaybetmek benim hayatımın dönemeci oldu. Babam öldü ve hayatımı değiştirdi. Yaşam ile ilgili en büyük bağım koptu. Çok yalnız kaldım. (Gözleri doluyor)

*
Bu kayıpla hayatınızda ne değişti?
Erkek oldum, adam oldum. Artık TV'de bu olmuş, tiyatroda bu olmuş, beni ilgilendirmiyor. Reyting kaygıların içine girmeyeceğim. Kendi istediğim işleri yapacağım.

* Bir dönem ekranlarda iyi bir ikili oluşturduğunuz Hande Ataizi'nin sizden ayrıldıktan sonra dikiş tutturamadığı söylendi. Siz kendisini nasıl değerlendiriyorsunuz?
Hande çok yetenekli bir kızdır. Bundan sonra da bir iş gelirse onunla yapmak isterim. Hande ile daha 100 iş yaparım. Oyuncu olarak çok beğeniyorum ama kendisini geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Yeteneklerini kullanmayı bilmiyor. Geliştireceği işlere yöneltmiyor.

* Bayanlarla arası çok iyi olan yakışıklı bir erkeksiniz. Eşiniz kıskanç mıdır? Bu durum krizlere yok açıyor mu?
Tabii ki beni kıskanıyor. Hilal'in tarafından bakalım... 17-18 yıldır bu adamla evlisin ve iki çocuk yapmışsın bu adamdan. Ve bu normal bir adam değil. Böyle bir adamı taşımak yürek ister. Kaç kadında böyle bir cesaret var? Bu benim hayatımdaki kadınla ilişkimi çok net açıklayan bir şeydir. Anlamıyor mu kimse; bu kadın seviyor ya beni! Yoksa benim gibi manyak bir adamla kim senelerini geçirir? Sorun yaşadık ama bayağılaşmadık. Onu ne malzeme ederim, ne de rencide edecek bir şey yaparım.

AİLE KIZI BU SEKTÖRDE YAPAMAZ
* Aşk evliliği mi yaptınız?
Müthiş bir aşk evliliği yapmadık. Ama o bana çok aşıktı. Onu ilk gördüğümde 'Bu benim evleneceğim kadın' dedim. Ben inamazdım bunlara. Ama ben hep söylüyorum; birlikte olunacak kadın ile çocuk yapacağınız kadın aynı kadın olamaz. Hiçbir ilişki çocuk olmadan aile değildir. İsterse 40 yıl beraber ol; eğer çocuk yoksa gerçek bir aile değilsin bence. Benim formülüm nedir biliyor musunuz? Ben yarın sabah terkedebilirim bu ilişkiyi. Ama 300 yıl da devam ettirebilirim.

* Siz sanat camiasından biriyle evlenmeyeceğinizi söylemiştiniz önceden...
Kesinlikle kendi sektörümden biriyle evlenmeyecektim. Bir daha dünyaya gelsem yine bu camidan biriyle evlenmem. Çünkü bu iş aile kızının yapacağı bir iş değil.

* Bir gün birine aşık olsanız, bir daha eşim gibi birini bulamam kaygısı, ondan ayrılmanıza engel olur mu?
Asla ayrılmam! Bir erkek bir kadından ayrılmak istiyorsa, gerçekten ayrılmak istediği için ayrılır. Böyle bir sağlamcılık yapıp ayrılma fikri gerçek bir adaletsizlik olur!

BAŞAK ÇOKAN MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Türkçe klip delisi Koreli
 ' Filmimde Cem'in oynamasını istiyorum
 Matrix'in yöntemi ilk kez bir reklamda!
 Rehabilitasyon bağımlısı oldular
 Köpek modasının kalbi bu mağazada atıyor!
 Ünlü markaların ikinci el cennetleri
 Rossellini'nin kızı Lancome'un yüzü
 'Ghost Rider' figürleri satışta
 Denimder, jean yaratıcıları arıyor
 İki kadın 8 Mart'ta 'sağlık' anlatacak
 Yeni çıkanlar
ELVAN DEMİRKAN
İnsandaki en büyük seks organını açıklıyorum!
Her ne...
Sesimden ve sahnemden taviz vermem
Sesimden ve sahnemden taviz vermem
Her perşembe STNBL'daki programı ile büyük beğeni toplayan Betül...
Yurtdışını hedeflemedim
Yurtdışını hedeflemedim
Geçtiğimiz günlerde 'Aşkıma' adlı bir şiir kitabı yayınlayan ve...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.