SABAH - 07/04/2007 - Maçtan notlar...
kapat
   
07 Nisan 2007 Cumartesi
 
SABAH Gazetesi
 
Servislerimiz
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Maçtan notlar...
Beşiktaş: 1 Ç.Rizespor:0
Maçtan notlar...

Maçtan notlar...

Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Arjantinli futbolcu Matias Emilio Delgado, Çaykur Rizespor karşısında ilk 11'de sahaya çıktı.

Hafta içinde yapılan antrenmanda ayak bileğinden sakatlanan Delgado, yoğun bir tedavi programının ardından Çaykur Rizespor maçına yetiştirildi. Siyah-beyazlılarda, savunmanın sağında, sakat olan Mustafa'nın yerine Ali Tandoğan forma giyerken, bu değişiklik dışında Beşiktaş sahaya Gençlerbirliği maçının kadrosu ile çıktı.

BOBO KADRODA

Dizinden operasyon geçiren Brezilyalı futbolcu Bobo da beklenenden önce iyileşince, Çaykur Rizespor karşısında 18 kişilik maç kadrosuna alındı. Siyah-beyazlılarda Bobo'nun yanı sıra Murat, Kleberson, Mehmet, Gökhan Güleç, Fahri ve İbrahim Kaş yedek kulübesinde yer aldı.

RICARDINHO, 600. MAÇINA ÇIKTI

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Ricardinho, takımının Turkcell Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile yaptığı maçla kariyerinin 600. karşılaşmasına çıktı. Siyah-beyazlı forma altında 6. dalyasını yapan Ricardinho, Brezilya'nın Parana, Corinthias, Fransa'nın Bordeaux ve İngiltere'nin Middlesbrough kulüplerin yanı sıra Brezilya Milli Takımı, Sao Paulo Karması, Parana Karması ve Beşiktaş'ta oynadığı maçlarla profesyonel kariyerinde bugüne dek 599 kez sahaya çıkmıştı. Tecrübeli futbolcu, kariyeri boyunca 124 gol attı. Karşılaşma öncesi taraftarlar, Ricardinho'ya 600. maçına çıktığı için çiçek verdi.

RUNJE YİNE TARAFTARA GİTMEDİ

Maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan futbolcuları taraftarlar tek tek tribünlere çağırdı. Çağrılan tüm futbolcular tribünleri dolaşıp, taraftarları selamlarken, kaleci Runje, her zaman olduğu gibi tribünlere gitmeyip, taraftarları yerinden selamladı. Siyah-beyazlı taraftarlar, ısrarla Runje'yi tribüne çağırırken, önce kaleci Murat, daha sonra da Baki'den Hırvat kaleciyi tribünün önüne getirmesini istedi. Ancak tüm ısrarlara rağmen, Runje tribünlerin önüne gitmedi.

STAT DOLDU

Beşiktaşlı taraftarlar, Çaykur Rizespor maçına büyük ilgi gösterirken, tribünler tamamen doldu. Karşılaşmayı 30 bine yakın sporsever izlerken, 100 kadar Çaykur Rizespor taraftarı da takımlarını kendilerine ayrılan eski açık tribündeki yerlerinden izledi.

TIGANA İLE ÇALIMBAY İLK KEZ

Beşiktaş'ta ''halef-selef'' olan Tigana ile Rıza Çalımbay, ilk kez karşı karşıya geldi. Çalımbay'ın istifasının ardından Beşiktaş'a gelen Tigana ile devre arasında Çaykur Rizespor ile anlaşan Rıza Çalımbay, Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçında ilk kez teknik direktör olarak karşı karşıya gelmiş oldu. Çalımbay, maç öncesi eski öğrencileri ile hasret giderirken, Beşiktaşlı taraftarlardan da alkış aldı. Taraftarlar ayrıca Çalımbay için futbolculuk döneminde lakabı olan ''Atom karınca'' tezahüratını yaptı.

CENTİLMENLİK ÇAĞRISI

Karşılaşma öncesi Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu tarafından, taraftarlara takımlarını centilmence desteklemeleri için stat hoparlörlerinden çağrı yapıldı. Stat hoparlörlerinden ''Şampiyonluğa yürüdüğümüz bu dönemde lütfen herkes yanındakine sahip çıksın. Küfür etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz, tahriklere kapılmayacağız. Takımımızı şampiyon yapacağız'' diye anons yapılırken, dağıtılan bildirilerle de taraftarlardan tahriklere kapılmamaları istendi.

POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Türk polis teşkilatının 162. kuruluş yıl dönümü nedeniyle, karşılaşma öncesi İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, protokol tribününde özel hazırlanmış kaşkollar dağıttı. İki takım da sahaya, ''Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 162. yılı kutlu olsun'' yazılı pankartla çıktı. Beşiktaşlı futbolcular seremonide de polis kıyafeti giymiş çocuklarla birlikte yer aldılar. Polis kıyafeti giyen çocuklar ayrıca protokol tribününe çıkarak kulüp başkanları ile bir araya gelip, fotoğraf çektirdi.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Kayserispor: 2 Fenerbahçe: 2
 Alex: Brezilya'ya dönmeyi düşünmüyorum
 Helal olsun Elvan!
 Trabzonspor: 4 Gençlerbirliği: 3
 Aslan'ın çöküşüne yorumlar!
 Carlos: Benim takımım Fener
 Evlat kurşunu-2
 Fener'in tarihi planı
 Polat: İliç ihanet etti
 Tigana'dan veto!
 Rico Paşa '600' diyecek
 Gerets'e göre yaşanan kâbus
 Ümit kadrodan çıkarıldı!
 Trabzon'u Umut ve Ersen taşıdı!
 'Galatasaray mutlu olacak'
 İspanya'da Türk ateşi
 Korkmaz: Burukluk yaşıyorum
 Gündemde seçim yok!
 Caner'in şanssızlığı
 Uslu'ya 2 yıl ceza
 Fener farkı
 Beşiktaş: 79 TED Kayseri: 68
 Haydi Türkiye oylar Yeliz'e
 Ali Sami Yen kalesi yıkıldı!
 Günün içinden
 İddaa sonuçları
 Lig De Lig kaçmaz
LEVENT TÜZEMEN
Gerets'in yanlışları
Erciyes kolay gol yemeyen, zor gol...
ÖMER ÜRÜNDÜL
Aslan'dan sessiz veda
Galatasaray bu seneki belalısı...
Yatak altından çıkan erkek yargıyı böldü
Yatak altından çıkan erkek yargıyı böldü
Yerel mahkeme, evli kadının eve aldığı ve kocasının yatağın altında...
Turist gemisi Titanic gibi battı
Turist gemisi Titanic gibi battı
Santorini Adası'nda kayalıklara çarpan Yunan gemisi yan yatıp sulara...
Kariyeri inişe geçti
Kariyeri inişe geçti
Her albümü milyonlar satan, filmleri gişe rekorları kıran Jennifer...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
Bize Ulaşın
   
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu