Spor turu

Giriş Tarihi: 05.06.2018 23:59 Güncelleme Tarihi: 06.06.2018 01:23
Spor turu
Filistinlilerden Messi'ye çağrı
FILISTIN Futbol Federasyonu Başkanı Jabril Rajoub, İsrail'in maçı politik bir araç olarak kullandığını belirtirken Lionel Messi'nin Kudüs'te oynaması halinde formasının yakılacağını belirtti. Arjantin ile İsrail'in Cumartesi günü Kudüs'te Teddy Kollek Stadyumu'nda karşılaşması bekleniyor. Bu stat, eskiden Filistin topraklarına aitti. Filistin, maçın başka bir yerde oynanmasını talep ederken İsrail'in Arjantin maçını Kudüs'te oynama kararı, Filistin tarafından sert tepkiyle karşılandı.

Fransızlar bıktı: Pogba'yı kesin!
FRANCE Football dergisinin internet sitesinde yapılan anket, Fransız taraftarların Paul Pogba'ya duyduğu tepkiyi gözler önüne seriyor. Ankete katılan futbolseverlerin yüzde 73'ü Pogba'nın Rusya'daki Dünya Kupası'nda ilk 11 oynamaması gerektiğini savundu. Pogba, bir süredir formsuzluğu nedeniyle Manchester United'da da hedef tahtasına konulmuştu.

MEHDI BENATIA gönülleri fethetti
SLOVAKYA'YI hazırlık maçında 2-1'lik skorla yenen Fas'ta tek kahraman golleri atanlar değildi. Juventuslu stoper Mehdi Benatia, yoğun yağış altındaki tören esnasında elindeki flamayı önündeki küçük kıza şemsiye yaparak gönülleri fethetti. Benatia'nın bu hareketi sosyal medyada beğeni topladı.

Türkiye'den 3 yıldız efsane Nijerya 11'inde
THE Guardian gazetesi, Nijerya tarihinin en iyi kadrosunu eski Beşiktaşlı Daniel Amokachi'ye hazırlattı. Dünya Kupası şerefine hazırlanan takımda kendisine de orta sahada yer veren golcü oyuncu, kendisinin yanı sıra eski Fenerbahçeli yıldızlar Jay Jay Okocha ve Uche Ukechukwu'yu tarihin en iyi Nijerya kadrosuna yazdı.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.