Dünya Kupası’ndan kısa - kısa

Giriş Tarihi: 17.06.2018 23:47
Dünya Kupası’ndan kısa - kısa
Salah için 100 kiloluk pasta
BU sezon Liverpool'da yıldızını parlatıp Dünya Kupası'nda en merak edilen isim haline gelen Mohamed Salah için dün futsolseverler ilginç bir sürpriz yaptı. Son dakika golüyle kaybedilen Uruguay maçının ardından Mısır kafilesinin otele dönüşünde yaş günü olan Salah için 100 kilogramlık pasta kesildi. Oldukça şaşırdığı gözlenen 26 yaşındaki futbolcu yarınki Rusya maçı öncesi moral bulmuş oldu.

Maradona: Özür dilerim!
DÜNYA Kupası'nda ülkesi Arjantin'e destek vermek için Moskova'da Arjantin-İzlanda maçını izlerken, puro içen ve görüntülenen efsane futbolcu Maradona, Rusya'dan ve taraftarlardan özür diledi. Rusya'da stadyumlarda tütün mamulü kullanmanın yasak olduğunu bilmediğini söyleyen Maradona, "Arjantinliler için önemli ve zor bir maçtı. Gergin bir atmosfer vardı. Ancak tütün ürünlerinin yasak olduğunu bilmiyordum, herkesten özür dilerim" diye konuştu.

'İngiltere'ye sürpriz yapabiliriz'
TUNUS Milli Takımı'nda forma giyen Kasımpaşalı futbolcu Syam Habib Ben Youssef, kupada bugünkü rakipleri İngiltere karşısında sürpriz yapabileceklerini söyledi. Tunus'un savunma oyuncusu Ben Youssef, "Büyük ülkelerin takımları ile küçük ülkelerin takımları arasında fark azaldı. İngiltere, Belçika güçlü ülkeler ama biz de Panama da kötü takımlar değiliz. İngiltere bir futbol ülkesi ancak ilk maçta İngiltere karşısında sürpriz yapabiliriz" ifadelerini kullandı.

Ronaldo, 30'undan sonra coştu!
BIR çok futbolcunun 30 yaşından sonra performanslarında gerileme yaşanırken, Cristiano Ronaldo 30 yaşını geçtikten sonra gücünü daha da arttırdı. Futbol hayatını sürdürdüğü ülke olan İspanya'nın milli takımı karşısında Portekiz milli formasıyla hat-trick yapan 33 yaşındaki Ronaldo'nun son 3 yıldaki yükselişi şaşkınlık veriyor. 30 yaşına kadar çıktığı 118 milli maçta 52 gol atan Ronaldo, sonrasındaki 32 karşılaşmada 33 kez fileleri sarstı. Yine 30 yaşına kadar Şampiyonlar Ligi'nde 109 maçta 72 gol kaydeden süper star, son 3 yılda aynı ligde çıktığı 44 maçta 48 kez gol attı.

Crespo: Messi bir Maradona değil ve yalnız bırakılıyor!
ARJANTIN'IN efsanelerinden Hernan Crespo, İzlanda maçı sonrasında okların hedefi olan Lionel Messi hakkında konuştu. La Gazzetta dello Sport'a demeç veren Crespo, "Bir gerçekle başlayalım, 10 üzerinden 5'lik performans gösterdi. Daha iyi bir performans bekliyorduk ama Messi bir Maradona değil. Bu önce tüm Arjantin halkı, sonra da takım arkadaşları kabul etmeli. Doğru bir kurgu içinde mucizeler yaratabilir, Barcelona'daki gibi. Fakat İzlanda maçında Messi'ye kim yardım etti? Arjantin kupayı istiyorsa Messi'yi sahada yalnız bırakmamalı" diye konuştu.

Cüneyt Çakır bu kez 4. hakem
DÜNYA Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, Fas-İran maçını orta hakem olarak yönetmesinin ardından ikinci kez görevlendirildi. Çakır yarın akşam A Grubu'nda oynanacak Rusya-Mısır maçında dördüncü hakem olarak görev yapacak. Tecrübeli hakem, Dünya Kupası'ndaki ilk maçındaki yönetimiyle beğenilmiş, final aşaması için adı ön plana çıkmıştı.

Futbol birleştirdi
KOLOMBIYA ve Meksika taraftarları, Mısırlı engelli bir futbolseveri kaldırarak ülkesinin maçını izlemesini sağladılar. Etkinlik alanındaki diğer ülke taraftarları da bu manzarayı alkışlayarak futbolun birleştirici gücünü gösterdiler.

7 kişiyi ezdi, 'Dalgındım' dedi
RUSYA'DA geçtiğimiz gün alkollü olduğu iddia edilen taksi şoförü, Dünya Kupası için ülkeye gelen Meksikalı taraftarların da aralarında olduğu 7 kişiyi yaralamıştı. Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan taksi şoförü, "20 saat süresince direksiyon başındaydım. Bir anlık dalgınlığımla fren yerine gaza bastım. Alkollü değildim. Ben hayatımda hiç alkol almadım. Kaçtım, çünkü korktum. Beni öldürürlerdi" ifadelerini kullandı. Kaldırıma çıkarak insanları ezen taksici, insanların tepkisi üzerine koşarak olay yerinden uzaklaşmıştı

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.